Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
3024 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: 15 november 2019

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 24
E: service@hom.store

15 november 2019

Uitstekende service!

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst wilde ik nog iets bestellen, maar wilde niet dubbele verzendkosten betalen. Daarom een bericht gestuurd met de vraag of er nog iets aan te doen was. Ik kreeg keurig en snel op zondagavond een antwoord terug dat ik mijn winkelmandje tot de volgende dag 14.00 uur nog kon aanvullen. Helaas voor mij zag ik deze mail te laat (ik had zo'n snelle reactie op zondag niet verwacht) maar alle lof voor deze goede en snelle service!

Aanbeveling: Ja

9

15 november 2019

zoals het hoort

Bestelling vlot geleverd, kwaliteit van de producten uitstekend (HOM & BORG). Volgende keer weer.

Aanbeveling: Ja

10

13 november 2019

Zeer goed

Heb er sokken besteld, bleek er bij een paar een gaatje in te zitten, gebeld en foto opgestuurd, er is toen meteen een nieuw paar op gestuurd. Zeer goede service

Aanbeveling: Ja

10

13 november 2019

Snelle en perfecte levering!

Snelle en perfecte levering!

Aanbeveling: Ja

10

12 november 2019

Snelle levering

De producten werden snel geleverd, scherpe prijzen.

Aanbeveling: Ja

8

11 november 2019

prima ervaring met de eerste bestelling bij deze winkel

Snelle reactie en bezorging.

Aanbeveling: Ja

10

6 november 2019

Probleem supper opgelost

Pakketje kwijt even een beletje en Jan heeft het Supper opgelost

Aanbeveling: Ja

10

6 november 2019

Goede kwaliteit

Mijn bestelling was netjes op tijd en de kwaliteit is super maar eerlijk is eerlijk Sloggi staat daar ook om bekend.

Aanbeveling: Ja

10

4 november 2019

prima, alles volgens plan

site is duidelijk
bestelling gaat gemakkelijk
voortgangscontrole mogelijk
bezorging op tijd en compleet
bezorgde goederen voldoen aan verwachting

Aanbeveling: Ja

10

4 november 2019

TOPPIE

Duidelijke communicatie via telefoon en mail.
Altijd reactie terug op mail, top

Aanbeveling: Ja

10

1 november 2019

gewoon uitstekend

goede telefonisch ondersteuning heldere website veel produkten en ook gunstige prijzen

Aanbeveling: Ja

10

1 november 2019

perfecte service

hele order snel en correct verwerkt, zoals het hoort

Aanbeveling: Ja

10

29 oktober 2019

Aanbevolen

Alles ok

Aanbeveling: Ja

10

29 oktober 2019

goede webshop, komt afspraken na en snelle levering

goede webshop, komt afspraken na en snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

27 oktober 2019

Top

Super aankoop, snel en netjes geleverd!

Aanbeveling: Ja

9

26 oktober 2019

Heel goed

Netjes. Op tijd ingeleverd.

Aanbeveling: Ja

10

26 oktober 2019

Prima site

Prima site, veel keus, lage prijzen, snelle levering en heel klantvriendelijk.

Aanbeveling: Ja

10

25 oktober 2019

Prima ervaring..

Snel en netjes

Aanbeveling: Ja

7

25 oktober 2019

Prima. Snel geleverd.

Op voorraad, besteld en snel geleverd. Prima bedrijf.

Aanbeveling: Ja

8

24 oktober 2019

Top

Goeie website, snel in huis, één woord Top!

Aanbeveling: Ja

10

20 oktober 2019

Mooie site en veel keus!

Veel keus, en snelle levering!

Aanbeveling: Ja

10

20 oktober 2019

Snelle levering en scherpe aanbiedingen!

Ruime keuze, zeer snelle levering en scherpe aanbiedingen! Ik beveel deze site van harte aan en ga hier zeker vaker bestellen!

Aanbeveling: Ja

10

20 oktober 2019

Zeer tevreden

Wij hebben al verschillende artikels besteld dus dat zegt meer dan genoeg. We zijn heel tevreden over de service en bestellingen worden correct geleverd.

Aanbeveling: Ja

10

19 oktober 2019

Snel en efficiënt

Goed

Aanbeveling: Ja

10

15 oktober 2019

Goede materialen, Snelle service

Uitgebreid aanbod
Snelle service
Goede prijs-kwaliteit-verhouding

Aanbeveling: Ja

10

14 oktober 2019

Prima

Jammer dat er niet meer op voorraad was, maar verder prima

Aanbeveling: Ja

10

14 oktober 2019

Krijgen wat je ziet zonder poespas!!

Eenvoudige bestelling via overzichtelijke website; goede levering via vervoerder waar makkelijk voorkeur van levering te wijzigen is, zodat levering plaats vindt als ik thuis ben en niet bij de buren !

Aanbeveling: Ja

10

13 oktober 2019

gewoon goed

op tijd geleverd

Aanbeveling: Ja

8

13 oktober 2019

super

twijfelde tussen de maat en er werd een ander maat opgestuurd om te proberen .deze was nog niet betaald en dat in deze tijd!!!
super service

Aanbeveling: Ja

10

13 oktober 2019

op één detail na : positieve ervaring !

De bestelling en het leveren ging bijzonder vlot.
Dank daarvoor.

Jammer genoeg mankeert het metalen logootje bij het HOM micro zwemslipje 'sunlight'. (Bij het slipje 'navy' zit dat er wel op.)
Het is een detail, maar net dat detail maakt het slipje helemaal af.

Aanbeveling: Ja

7

13 oktober 2019

Goede service

Goede service , makkelijk bestellen, snelle levering

Aanbeveling: Ja

8

12 oktober 2019

Alles is prima verlopen.

Snel en correct !

Aanbeveling: Ja

10

12 oktober 2019

Foutloze afhandeling.

Het product was op voorraad.
Ontving een vriendelijke korting.
Geen verzendkosten.
Goede afhandeling.

Aanbeveling: Ja

10

12 oktober 2019

Prima service snel en betrouwbaar

Ik bestel hier regelmatig en tot op heden geen klachten of slechte ervaringen opgedaan.

Aanbeveling: Ja

10

12 oktober 2019

Goed en snel

Bestellen via de site is eenvoudig. De bestelling is daarna ook snel binnen.

Aanbeveling: Ja

9

12 oktober 2019

Top

Altijd vlot en netjes geleverd!!

Aanbeveling: Ja

10

12 oktober 2019

Snel en goed

Goede website, goed product, snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

11 oktober 2019

Snel en veel keuze

Snelle levering en de keuze is reuze

Aanbeveling: Ja

8

10 oktober 2019

snelle levering

Merkproduct voor een zeer goede prijs en heel snel geleverd. Overzichtelijk te bestellen via de website.

Aanbeveling: Ja

10

8 oktober 2019

Prima kwaliteit

Overzichtelijke website, veel keuze, goede kwaliteit en snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

8 oktober 2019

Correct en snelle levering

Goede aanbiedingen, correct geleverd en geen probleem met een retour artikel.

Aanbeveling: Ja

8

6 oktober 2019

Prima kwaliteit voor redelijke prijs. Snelle bezorging .

Prima kwaliteit voor goede prijs. En snelle bezorging

Aanbeveling: Ja

8

5 oktober 2019

snelle en correcte service

vlot kunnen kiezen in de webshop en snelle en correcte service.

Aanbeveling: Ja

10

4 oktober 2019

Snel geleverd, mooi product!

Het is gekocht om als verjaardagscadeau te geven.
Bestelling via internet was heel eenvoudig, het product is heel snel afgeleverd en ziet er heel goed uit.

Aanbeveling: Ja

8

4 oktober 2019

Goed, maar er kunnen nog puntjes op de i gezet worden

Prima bedrijf, alleen jammer dat ik direct na een bestelling geconfronteerd werd met een korting van 20% op de gehele collectie. In een fysieke winkel wordt je nog wel eens geattendeerd op komende kortingen. Had ik toch misschien wat extra ondergoed van kunnen kopen...

Aanbeveling: Ja

7

30 september 2019

Alles naar wens verlopen!

Mijn ervaring was, dat ik bij de Livera winkel niet de goede maat aanwezig was. Die er over ging was met vakantie, en kwam op maandag weer terug.
Ik heb toen bij jullie besteld, en toen had ik de bestelling de vrijdag ervoor al in huis!

Aanbeveling: Ja

10

30 september 2019

Prima geregeld

Zowel het plaatsen van de bestelling als de bezorging en de kwaliteit zijn prima!

Aanbeveling: Ja

7

29 september 2019

Goede service en mooi ondergoed.

Ik koop hier regelmatig ondergoed waar ik me sexy in voel. Goede webshop.

Aanbeveling: Ja

10

26 september 2019

goed passende BH

Goed passend en vlugge ontvangst

Aanbeveling: Ja

10

24 september 2019

Overzichtelijk en snel

Duidelijke website, goede keuze en vlot geleverd

Aanbeveling: Ja

10
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier