Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
2972 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Gisteren

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 24
E: service@hom.store

19 september 2019

Goede en snelle service

Bestelling volgende dag al in huis.
Op vraag per mail is er direct persoonlijk contact opgenomen.
Prima service!

Aanbeveling: Ja

10

16 september 2019

kwaliteit originele producten, voordelig en snel!

Helemaal tevreden met deze bestelling, mooie heten boxers van Björn Borg kwaliteit zoals gewend maar dan mooi geprijsd!

Aanbeveling: Ja

10

15 september 2019

Top webshop!

Snelle levering (volgende dag in huis) en je wordt heel vriendelijk te woord gestaan als je een vraag hebt. Absolute aanrader!

Aanbeveling: Ja

10

15 september 2019

Precies wat ik verwachtte.

Vlotte verzending.

Aanbeveling: Ja

8

14 september 2019

Top

Snelle levering, kwaliteit spullen

Aanbeveling: Ja

10

14 september 2019

Top

Snel in huis en goed verzorgd

Aanbeveling: Ja

10

14 september 2019

Prima

Prima

Aanbeveling: Ja

10

13 september 2019

Snelle service, bij retour toch kosten

Op zich goed. Snelle levering en redelijk makkelijk te retourneren. Wat ik alleen wat jammer vind is, wanneer je je bestelling retourneert er toch (bezorg)kosten in rekening worden gebracht

Aanbeveling: Ja

5

13 september 2019

Snelle levering. Nette afhandeling van vragen

Snelle levering. Nette afhandeling van vragen

Aanbeveling: Ja

9

12 september 2019

Snelle en correcte levering

Naar mijn mening kan het te besteden bedrag -in verband met bezorgkosten- teruggebracht worden van Euro 40 naar Euro 30. Dit bedrag wordt ook gehanteerd door de concurrentie.

Aanbeveling: Nee

6

12 september 2019

Goede snelle levering

Het product was goed. Goede snelle levering. Goed gecommuniceerd wanneer waar het pakketje was.

Aanbeveling: Ja

8

9 september 2019

Top website!

Zeer tevreden, snelle levering en een goede klantenservice!

Aanbeveling: Ja

10

8 september 2019

Fijne slip

Deze tanga zit prima, fijne stof. Zeker een aanrader

Aanbeveling: Ja

8

7 september 2019

uitstekende service

alhoewel mijn produkt niet pastte was de omruilservice en de snelheid van het afhandelen perfect

Aanbeveling: Ja

10

7 september 2019

vlot en volgens omschrijving

als boven

Aanbeveling: Ja

10

7 september 2019

Snelle levering

En mooie aanbieding

Aanbeveling: Ja

10

7 september 2019

snelle en correcte levering

goede service

Aanbeveling: Ja

10

6 september 2019

Vlotte bezorging van badkleding!

Wij zijn tevreden met onze aankoop.
Het was keurig verpakt en werd snel geleverd per briefpost. De site is ook duidelijk.

Aanbeveling: Ja

10

5 september 2019

prettig klantcontact, goede service

Toen ik mijn bestelling na een week nog niet had ontvangen, heb ik kontakt opgenomen met Just. Meteen werd voorgesteld een nieuw pakketje te versturen naar een service-punt in de buurt. Na een dag kon ik mijn bestelling daar in ontvangst nemen.

Aanbeveling: Ja

10

4 september 2019

Goede prijs/kwaliteit/service, duidelijk en snel bestelproces.

Inmiddels 3x bestelling gedaan en telkens geheel naar tevredenheid verlopen. Zeer snelle persoonlijke reactie per mail ontvangen bij een vraag.

Aanbeveling: Ja

9

2 september 2019

Snelle levering

De levering was snel en de boxers waren goed verpakt.

Aanbeveling: Ja

9

31 augustus 2019

gewoonweg Top, dank u wel!

Al jaren tevreden van jullie service!

Aanbeveling: Ja

10

30 augustus 2019

Ik vond het top

Geen probleem .
Ga zo door.
Thanks

Aanbeveling: Nee

10

27 augustus 2019

Top!

Op de site heb ik via de filterfunctie makkelijk het item (BH's in mijn geval) kunnen vinden. Ook de betaling verliep vlot. Ik heb zelfs af kunnen rekenen met een VVV-bon. Snelle ontvangst en mooie producten. Ik ben helemaal blij en tevreden.

Aanbeveling: Ja

10

25 augustus 2019

Snel en keurig verpakt!

Voor herhaling vatbaar: kousen zijn ook nog eens goedkoper dan in winkel!

Aanbeveling: Ja

10

24 augustus 2019

Snelle correcte levering

Goede service, snelle levering zoals beloofd

Aanbeveling: Ja

10

24 augustus 2019

Top service

Binnen 1 dag thuis gekregen terwijl het op de websites 2-5 dagen stond 😄

Bh’a mooi ingepakt in papier.

Aanbeveling: Ja

10

23 augustus 2019

Super!

Goede overzichtelijke site! Snel antwoord per mail! Kortom: prima!

Aanbeveling: Ja

10

20 augustus 2019

Prima service en goed en snel geleverd

Aan te bevelen vanwege de goede service, scherpe prijzen en snelle service. Als ik nieuwe sokken nodig heb in de toekomst bestel ik weer bij hen.

Aanbeveling: Ja

10

20 augustus 2019

Mooi product, snel geleverd

Ruime keuze, zeker in verhouding tot andere webwinkels.

Aanbeveling: Ja

8

19 augustus 2019

Prima ervaring

Bij aanmelding mail retour een mail met persoonlijk antwoord terug. En snel. Erg prettig.

Aanbeveling: Ja

8

19 augustus 2019

Uitstekende Service

Ruime keuze, snelle levering, prima afhandeling

Aanbeveling: Ja

10

18 augustus 2019

Prima service

Ik bleek de verkeerde sokken te hebben besteld. Dit is op een zeer prettige manier opgelost. Waarvoor dank

Aanbeveling: Ja

10

17 augustus 2019

zeer goede service en kwaliteit

Prima service

Aanbeveling: Ja

10

17 augustus 2019

Prima shop!

Ruim assortiment. Niks op aan te merken.

Aanbeveling: Ja

10

16 augustus 2019

Goed en snel

Alles snel geregeld ook vraag per email.

Aanbeveling: Ja

10

15 augustus 2019

Weer prima op tijd bezorgd

Correcte info over artikelen en vlotte afhandeling

Aanbeveling: Ja

9

15 augustus 2019

perfect

Zo hoort een winkel te werken!

Aanbeveling: Ja

10

15 augustus 2019

Makkelijk kiezen en snel bezorgd

Ik vond het heel attent, dat precies toen mijn vorige ondergoed versleten raakte, ik een mail kreeg met een voordelig aanbod voor nieuw

Aanbeveling: Ja

10

15 augustus 2019

Duidelijke website, goede aftersales service

Duidelijke website, goede aftersales service

Aanbeveling: Ja

10

14 augustus 2019

Goede service

Ik had 3 artikelen besteld waarvan 1 andere maat omdat die niet meer voorradig was.
Toen ben ik gebeld door medewerker om dit te melden en dat de maat die ik had willen hebben weer geleverd zou kunnen worden maar dat de bestelling dan een paar dagen later geleverd zou worden.
Ik vond het heel attent en opmerkzaam.

Aanbeveling: Ja

8

13 augustus 2019

Top !!!

Ruime keus en enorm snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

13 augustus 2019

perfect

2e keer bij jullie besteld en ik ben er dik over te spreken correct afgehandeld en binnen 2 dagen in een nieuwe broek bedankt

Aanbeveling: Ja

10

13 augustus 2019

Alles ok !

Ik had enkele vragen over maten en kwaliteit, deze werden uitvoerig beantwoord. Snelle en goede service !

Aanbeveling: Ja

10

12 augustus 2019

Goed product voor een mooie prijs

Mooie aanbieding gezien. Product snel binnen en voldoet aan mijn verwachting.

Aanbeveling: Ja

10

11 augustus 2019

Prima!

Snel geleverd,goede kwaliteit voor een mooie prijs!

Aanbeveling: Ja

9

11 augustus 2019

Goed en snel

Voor de eerste keer besteld .
Kreeg gelijk antwoord .
Snel geleverd kon nog kiezen ook wanneer engoed verpakt .
En het naar mijn mening door het internet
de juiste prijs .
Want daarom kopen we nu via internet .

Aanbeveling: Ja

10

10 augustus 2019

Heel goed!

Tot hiertoe zijn al mijn bestelling correct uitgevoerd, snel en vriendelijk bezorgd.

Aanbeveling: Ja

10

10 augustus 2019

Prima dienstverlening.

Alles is goed en netjes afgehandeld.

Aanbeveling: Ja

9

10 augustus 2019

Ontvangen wat ik wilde

Positief

Aanbeveling: Ja

10
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier