Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
3534 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Gisteren

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 24
E: service@hom.store

27 november 2020

Heldere site en snelle bezorging

Helemaal prima
Gunstige prijs voor merk sokken. Daags erop in huis.

Aanbeveling: Ja

10

24 november 2020

Hele goede service

Ik had het beatrld en een paar dagen later lag hetal in de bus toppie

Aanbeveling: Ja

9

24 november 2020

Snel geleverd en tegen goede prijs.

Prima.

Aanbeveling: Ja

10

23 november 2020

Super snelle service

Super snelle service.

Aanbeveling: Ja

8

22 november 2020

Super

Super service nice and confidential packet, amazing underwater xxxxx

Aanbeveling: Ja

10

21 november 2020

Nvt

Nvt

Aanbeveling: Ja

10

21 november 2020

Prima en snelle service

Prima service en snelle levering.

Aanbeveling: Ja

9

21 november 2020

Snelle levering.

Alles verliep vlot.

Aanbeveling: Ja

7

20 november 2020

Goed

Goed

Aanbeveling: Ja

8

19 november 2020

Overzichtelijke website en snelle levering

Ik was op zoek naar nieuw ondergoed en kwam niet echt bewust op de website van JustUnderwear.

Plezierig zoeken en snel een keuze kunnen maken. De levering was er inderdaad 2 dagen later.

Aanbeveling: Ja

10

19 november 2020

Lekker snel geleverd

Voor een operatie had ik even snel nieuwe spullen nodig en dit werd super snel geleverd, mooie kwaliteit. Top

Aanbeveling: Ja

10

19 november 2020

Geslaagd

Juiste producten...goede verpakking... geen probleem bij aflevering

Aanbeveling: Ja

10

19 november 2020

Geweldig

Prima, voldoet perfect.

Aanbeveling: Ja

10

16 november 2020

Super goede service !!

Super goede service, snelle communicatie. Snelle levering. Probleem heel fijn opgelost !! Kom zeker weer terug.

Aanbeveling: Ja

10

16 november 2020

Top

Snelle levering

Aanbeveling: Ja

8

16 november 2020

Goed

Badpak besteld, was toch niet de goede maat. Andere ook niet naar mijn zin. Heb beide terug gestuurd.
Weet nu niet of ik mijn geld terug krijg..

Aanbeveling: Ja

8

15 november 2020

keurige oplossing

Mijn klacht is keurig in behandeling genomen. Bovendien heb ik een gratis extra shortje ontvangen als dank voor mijn medewerking.

Aanbeveling: Ja

7

15 november 2020

Prima product

Triumpf heeft goede producten

Aanbeveling: Ja

8

14 november 2020

Goede service

Goede service en bij vragen via e-mail duidelijke informatie

Aanbeveling: Ja

10

13 november 2020

Perfecte producten

Pasvorm producten zeer goed en snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

13 november 2020

Helemaal tevreden

Snelle levering, top producten, fijn achteraf betalen!

Aanbeveling: Ja

10

13 november 2020

Geweldig !!

Mooi underwear , genoeg keus , snelle levering , elke keer als ik bestel ben ik tevreden

Aanbeveling: Ja

10

13 november 2020

Nette afhandeling

Na levering bleek dat de maat niet goed was. Na mailcontact hierover, reageerde het bedrijf direct en stelde voor om te ruilen. Ook kreeg ik advies hierover. De nieuwe order werd direct klaargezet en de goederen werden geretourneerd.
Echte merk werd geleverd, geen namaak spul.

Aanbeveling: Ja

10

12 november 2020

Precies wat ik wilde

Goede ondergoed, redelijke prijs, perfect, conform afspraak geleverd.

Aanbeveling: Ja

10

10 november 2020

zeer vlugge en vlotte ontvangst

product voldoet 100% prima pasvorm geen krimp na wassen

Aanbeveling: Ja

10

9 november 2020

Snelle service en levering.

Vandaag besteld, morgen in huis.

Aanbeveling: Ja

8

6 november 2020

uitstekende servive

Besteld, teruggezondeni.v.m. te kleine maat en per omgaande juiste maatontvangen.Prima telef. contact. Dank.

Aanbeveling: Ja

9

6 november 2020

Eenvoudig te bestellen

Goede website, snel kunnen bestellen en binnen paar dagen door de brievenbus. Prima.

Aanbeveling: Ja

10

5 november 2020

De artikelen zijn goed afgeleverd en naar tevredenheid

Prima

Aanbeveling: Ja

8

5 november 2020

Vlot en betrouwbaar

Ik werd gebeld over het feit dat een bepaalde kleur niet voorradig was.

Daardoor ging ik akkoord met een andere kleur. Geen probleem!

Aanbeveling: Ja

10

5 november 2020

Prima snelle levering!!

Top kwaliteit en keurig verzorgd.

Aanbeveling: Ja

10

4 november 2020

Goede ervaring

Vlotte bestelling en levering.

Aanbeveling: Ja

8

2 november 2020

Betrouwbaar

snelle correcte levering. Ruilen was geen probleem na telefonisch overleg. Zeer prettig geholpen.

Aanbeveling: Ja

10

2 november 2020

Goede afhandeling

Ik had een setje van 3 boxershorts besteld, waarvan er 1 al na 1 keer dragen de naad los liet. Waarbij ik daarna erg goed en snel geholpen ben om dat op te lossen

Aanbeveling: Ja

10

1 november 2020

Super!!

Snel, perfect en prima service

Aanbeveling: Ja

10

1 november 2020

Levering goed en op tijd.

Prima

Aanbeveling: Ja

10

30 oktober 2020

duurt lang voor een webwinkel

tussen bestellen en leveren zat 1 week, dat vond ik voor een webwinkel rijkelijk lang. Ook werden we niet tussentijds geïnformeerd dat de levering van de bestelling iets langer dan normaal zou duren
Dit zou een neutrale aanbeveling worden was het niet dat er gekozen moet worden tussen ja of nee. Gezien de geleverde producten is dan voor ja gekozen

Aanbeveling: Ja

6

30 oktober 2020

Uitstekende webwinkel

Snelle levering, keurig verpakt.

Aanbeveling: Ja

10

29 oktober 2020

Leuke spullen, vlotte levering!

Leuke spullen, vlotte levering!

Aanbeveling: Ja

10

26 oktober 2020

Puntjes op de I

Snel, betrouwbaar, niet overdreven duur, meerdere betaalopties en met enige regelmatig een aanbieding. Zou wel heel prettig, makkelijk, leuk en logisch zijn als je ook een account zou kunnen aanmaken. En de minimale besteding voor gratis verzending zou echt wel wat omlaag mogen.

Aanbeveling: Ja

8

26 oktober 2020

professioneel en snel

gebruiksvriendelijke webshop en snelle levering. Aan te bevelen.

Aanbeveling: Ja

10

25 oktober 2020

Prima

Snelle service

Aanbeveling: Ja

10

24 oktober 2020

Prima, ze doen wat ze beloven

Bestellen is eenvoudige, levering correct en op de afgesproken dag/tijd.

Aanbeveling: Ja

9

23 oktober 2020

Voldeed aan de afspraken

Was mijn eerste ervaring met Just. Aan de producten kan niet veel mis zijn en de afspraken mbt tot levering zijn goed te volgen en op tijd geleverd.

Aanbeveling: Ja

8

22 oktober 2020

Prima

Prima.

Aanbeveling: Ja

9

22 oktober 2020

makkelijk en snel

mij ervaring is zeer goed, makkelijk en snel.

Aanbeveling: Ja

8

20 oktober 2020

Prima

Netjes op tijd ,goed verpakt dus geen overbodige plastic toestanden .

Aanbeveling: Ja

9

18 oktober 2020

Probleemloos on line bestellen en snel geleverd

Prima service

Aanbeveling: Ja

10

18 oktober 2020

Prima site en bestelling netjes afgehandeld

Prima site. Goede kwaliteitsproducten.

Bestelling netjes en verzorgd verzonden.

Aanbeveling: Ja

9

16 oktober 2020

Goed

Goed!

Aanbeveling: Ja

8
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier