Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
2890 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Gisteren

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 24
E: service@hom.store

22 juli 2019

Ben erg tevreden over mijn badpak

Ik heb m’n badpak laten sturen naar het werkadres van mijn zoon, omdat ik niet altijd thuis ben. Als ik van tevoren had geweten dat het ‘brievenbuspost’ was, had ik t wel naar m’n huisadres kunnen laten sturen. Ik ben erg blij met m’n badpak.
Mw. M. Elsthout

Aanbeveling: Ja

8

22 juli 2019

Vlotte levering

Vlotte levering van de bestelling

Aanbeveling: Ja

10

21 juli 2019

Super service

Ik had een artikel die niet naar wens was. Ik ben heel correct en met prima service geholpen. Snelle reactie via mail en tot een goede oplossing gekomen. Met dan aan Jan O, van de afd. Klantenservice.

Aanbeveling: Ja

9

21 juli 2019

Goede merkproducten, nette prijzen.

Mooi assortiment van merken. Prima service! Ik mis het kunnen aanmaken van een account maar heb begrepen dat daaraan wordt gewerkt. Keep it up!

Aanbeveling: Ja

10

21 juli 2019

Positief

Overzichtelijke website, goede keuze en redelijke prijzen.

Binnen 2 à 3 werkdagen mijn aangeschafte produkt binnen.

Keurige dienstverlening, zoals het hoort.

Aanbeveling: Ja

8

21 juli 2019

Ruime keuze, kwaliteitsproducten

Vlotte levering en handig in brievenbusformaat

Aanbeveling: Ja

10

20 juli 2019

Topservice

Per ongeluk 2x hetzelfde besteld. Ik werd er netjes over gebeld en gemaild of dat wel klopte. Omdat het zo'n goed produkt is, heb ik deze bestelling zo maar laten staan. Super service

Aanbeveling: Ja

10

20 juli 2019

Keurig, geweldig en fantastisch!

Duidelijk website en meer dan keurig te woord gestaan door een medewerker aan de telefoon.

Aanbeveling: Ja

10

20 juli 2019

Super.Snel in huis👍

Top

Aanbeveling: Ja

10

20 juli 2019

Bestelde product snel en in goed verzorgde staat ontvangen

Zeer tevreden

Aanbeveling: Ja

8

17 juli 2019

Ik ben heel tevreden

Ik ben blij dat ik via jullie website mijn favoriete HOM zwemslips terug heb gevonden.

De verzending na betaling kan wel sneller lijkt me.

Aanbeveling: Ja

9

16 juli 2019

Perfect

Keurig verpakt en snel geleverd.

Aanbeveling: Ja

10

16 juli 2019

Prima service

Zeer goede en snelle service van de juiste goederen.

Aanbeveling: Ja

9

15 juli 2019

Goeie prijs en snelle verzending

Sloggi kwaliteit en eerlijke prijs. Gratis verzenden boven 40 euro. Dag erop geleverd.

Aanbeveling: Ja

10

14 juli 2019

goede service en tijdige levering

goede service en tijdige levering

Aanbeveling: Ja

8

14 juli 2019

Alles volgens verwachting

Snelle en juiste levering van het bestelde.
Goede kwaliteit

Aanbeveling: Ja

9

14 juli 2019

Prima site om te bestellen

Prima gekregen wat ik hebben wilde en een snelle verzending.
Top

Aanbeveling: Ja

10

12 juli 2019

Vriendelijke afhandeling van retour.

Prima.

Aanbeveling: Ja

8

12 juli 2019

Prima

Prima

Misschien persoonlijke aanbiedingen

Van wat je meer besteld
Heb div hom shorts gekocht

Wil best persoonlijke korting ontvangen

Aanbeveling: Ja

8

10 juli 2019

producten op voorraad en een goede service

Het bestellen gaat makkelijk, alles was op voorraad, veel betalingsmogelijkheden

Aanbeveling: Ja

10

10 juli 2019

Heldere en vriendelijke service

Het was geen probleem om het artikel om te ruilen. De service hieromtrent was duidelijk vriendelijk en helder. En nog eens zeer gemakkelijk. Kortom helemaal top!

Aanbeveling: Ja

8

10 juli 2019

Ondanks de vertraging een goede ervaring, prima email beantwoording. Merci, Pieter

Ondanks de vertraging een goede ervaring, prima email beantwoording. Merci, Pieter

Aanbeveling: Ja

9

9 juli 2019

prima snelle levering

goede snelle levering

Aanbeveling: Ja

9

9 juli 2019

Snelle verzending, goede service

Ik heb het badpak tijdig ontvangen.

Aanbeveling: Ja

10

9 juli 2019

Zeer correct

Snelle levering, snelle creditering van teruggestuurd item

Aanbeveling: Ja

10

8 juli 2019

Precies zoals ik het wil!

Snelle levering en het draagt heerlijk. Perfect ondergoed.

Aanbeveling: Ja

10

7 juli 2019

Veel te late levering!

Op de site wordt aangegeven dat het bestelde op voorraad is, maar dat blijkt niet te kloppen. Hierover wordt niet gecommuniceerd. Na telefonische vraag wordt verteld dat het nog wel een week gaat duren.....uiteindelijk werd het pakket netjes geleverd.

Aanbeveling: Nee

4

7 juli 2019

Gewoon top!

2 speedo badpakken gekocht..
Snel geleverd en gunstige prijs..

Blij mee 🤪

Aanbeveling: Ja

10

6 juli 2019

Goed product, en super snelle levering

Helemaal perfect.

Aanbeveling: Ja

9

6 juli 2019

Top services

Top services

Aanbeveling: Ja

10

5 juli 2019

zeer goede service!!

Heb nog maar 2 x besteld bij JustUnderwear, maar wat we nodig, toffe, kwalitatieve zwembroeken, vinden we er zeker voor eerlijke prijzen.
Zullen bij JustUnderwear zeker en vast nogmaals bestellen.

Aanbeveling: Ja

10

4 juli 2019

Heel goede service

Heel goede service

Aanbeveling: Ja

8

3 juli 2019

Top!

Voor de eerste keer wat besteld, op vrijdag, en zaterdag al in huis. Top!

Aanbeveling: Ja

10

1 juli 2019

Top

Snelle levering, goed geregeld!

Aanbeveling: Ja

10

30 juni 2019

Snelle en correcte bezorging

Levering en producten zoals verwacht.

Goede correcte prijs

Aanbeveling: Ja

10

30 juni 2019

Supersnelle leverin!!,👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Goede duidelijke bevestiging van bestelling.
Super snelle levering
Geen hoge verzendkosten

Gewoon goed!!

Aanbeveling: Ja

10

29 juni 2019

Gewoon goed

Afspraak na komen vindt ik belangrijk.
Dag van levering!

En dat was goed.

Aanbeveling: Ja

10

28 juni 2019

Goede service

Twee zwembroeken besteld, waarvan er één te groot was. Snel geleverd en ook retourzending ging soepel. Eenvoudig, kostenloos en snel mijn geld terug.

Aanbeveling: Ja

8

28 juni 2019

super snel

een bedrijf dat levert zoals het hoort

Aanbeveling: Ja

9

25 juni 2019

Top

Super, goede communicatie

Aanbeveling: Ja

9

24 juni 2019

duidelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering

Overzichtelijke website, snel gevonden wat je zoekt, makkelijk bestellen en snelle levering.

Aanbeveling: Ja

8

23 juni 2019

Perfect verloop van mijn aankoop

Ik zou niet weten wat ik meer zou kunnen verwachten.
Besteld wat ik nodig had en in de kortste keren geleverd in perfecte staat in mijn brievenbus.

Aanbeveling: Ja

10

22 juni 2019

Klantvriendelijk

Goede service koop graag daar weer

Aanbeveling: Ja

10

21 juni 2019

goede service

goede service bij regelmaat aanbiedingen die per mail tot ons komen
de zending is altijd op tyd
goede kwaliteit tegen aantrekkelijke prijs

Aanbeveling: Ja

10

21 juni 2019

Top.

Top,

Aanbeveling: Ja

9

21 juni 2019

Keurig verpakt. Overzichtelijke site. Helaas beperkte voorraad voor wat betreft mijn gekozen artikel

Is hierboven beschreven

Aanbeveling: Ja

8

16 juni 2019

Correcte afhandeling en goede service

Heel positief en zeker voor herhaling vatbaar

Aanbeveling: Ja

8

16 juni 2019

Zeer goede service!

Snel geleverd, netjes verpakt.

Aanbeveling: Ja

10

15 juni 2019

Perfect

Het zit echt lekker en zou nog keer bestellen.

Aanbeveling: Ja

10

15 juni 2019

Goede, snelle levering met goede prijs/kwaliteitverhouding

Snelle levering met een goede prijs/ kwaliteitverhouding

Aanbeveling: Ja

10
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier