Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
3445 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: 26 september 2020

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 24
E: service@hom.store

26 september 2020

Geweldig

Duidelijke site, nette prijzen en snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

26 september 2020

geweldig

snel en goede service

Aanbeveling: Ja

10

25 september 2020

Past helaas niet.

Gelukkig mag ik het product terugsturen. Ik wacht nog op het geld.

Aanbeveling: Nee

6

18 september 2020

Uitstekend

Overzichtelijke website, snelle levering en prima afterservice!

Aanbeveling: Ja

10

18 september 2020

Zeer goed

Goede kwaliteit
Vlotte levering
Dus uitstekend

Aanbeveling: Ja

10

17 september 2020

Top

Goed product/prijs

Aanbeveling: Ja

9

17 september 2020

Snel en goed.

Bestellen ging eenvoudig en ze stuurde het ook heel snel op.

Ben tevreden alleen kreeg ik niet hetgeen ik dacht besteld te hebben.

Ik had graag sapph basic Boxer van microvezel oude versies willen hebben. Donkere band met sapph en donkere letters en op de zijkant links sapph letters in grijsrubber. Zoals op de foto ook afgebeeld.

Kreeg de nieuwe versie. Beetje jammer

Groet Max

Aanbeveling: Ja

8

13 september 2020

Top

Doen wat ze beloven

Aanbeveling: Ja

10

13 september 2020

goede levering

goedkoop, goede kwaliteit en snel geleverd.

Aanbeveling: Ja

10

11 september 2020

Prima product en uitstekende snelle leveringsproces.

Prima producten ( Punto Blanco ) assortiment.

Aanbeveling: Ja

10

11 september 2020

Goed product

Fijn ondergoed voor een goede prijs.

Aanbeveling: Ja

10

11 september 2020

Doen wat je beloofd

Besteld en binnen een poep en een scheet door de brievenbus

Aanbeveling: Ja

10

11 september 2020

Super webshop

Kwam via google , op de site van Just Underwear, en hier ondertussen al 2x wat besteld en naar volle tevredenheid een mooi product gekocht, en via de Trace & Trace van DHL goed op de hoogte gehouden

Bestel er zeker weer.

Aanbeveling: Ja

10

10 september 2020

Top service!!

Het ruilen van een artikel ging snel en zonder problemen.

Aanbeveling: Ja

10

7 september 2020

Prima

Snel geleverd

Aanbeveling: Ja

10

7 september 2020

Alles naar wens verlopen

Zwembroek gekocht, en bestelling, ideal betaling, snelle en goedkope bezorging in brievenbuspakje: alles zoals het hoort.

Aanbeveling: Ja

10

6 september 2020

Makkelijke site

Ook voor service een top bedrijf.
Heb je special wensen kontakten en ze helpen je echt supper.

Aanbeveling: Ja

10

6 september 2020

Kwaliteit, zit hardstikke lekker.

Ik gebruik dit merk broekje bijna altijd. Ik ben nu bijna 74 jaar, en ik vind het belangrijk om je geld uit te geven aan goed en mooi ondergoed. Je moet ook al ben je geen maatje 38 meer, nog steeds goed voor je eigen zorgen. En dat begint bij mooi ondergoed.
Dit merk is fijn en goed , het blijft mooi en slijt heel langzaam.
Echt je geld waard. Ik ben wel eens naar een ander merk overgestapt, maar dat moet je echt niet doen. Dat is zonde van je geld.

Aanbeveling: Ja

9

6 september 2020

Prima zit goed

Bij sloggi altijd 1 maat groter dan je confectiemaat. Zit prima

Aanbeveling: Ja

8

5 september 2020

Negatief

Helemaal niks

Aanbeveling: Nee

1

5 september 2020

Super goed!

Pakketje supersnel ontvangen. Hele goede Sloggi kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs,top!!

Aanbeveling: Ja

10

5 september 2020

Snel

Prima afhandeling en redelijke prijzen.

Aanbeveling: Ja

10

4 september 2020

Goed

Goed

Aanbeveling: Nee

10

4 september 2020

Naar verwachting en naar behoren

Scherpe prijzen, website functioneert goed, bestelling soepel, levering snel, product naar verwachting.

Aanbeveling: Ja

9

4 september 2020

Snelle levering

Snelle levering en goede prijs

Aanbeveling: Ja

10

4 september 2020

Snelle levering

Mooi ondergoed en snel geleverd

Aanbeveling: Ja

10

3 september 2020

Prima service ..en snel.

Goede website; snelle levering. Niet de maximale score omdat men van net iets teveel modellen niet alle maten heeft - en die ook niet alsnog leverbaar zijn.

Aanbeveling: Ja

8

31 augustus 2020

Sapph is in kwaliteit gekelderd

Aantal jaren geleden was sapph super goede kwaliteit. Nu is het dunne rommel.

Aanbeveling: Nee

2

31 augustus 2020

Prima website, veel keus, vlotte verzending

Ik vond snel waarnaar ik op zoek was en had de bestelling de volgende dag al in huis.

Aanbeveling: Ja

9

29 augustus 2020

Perfect

Vlotte bezorging

Aanbeveling: Ja

10

27 augustus 2020

Op tijd geleverd en goed product

-

Aanbeveling: Ja

10

27 augustus 2020

Goed assortiment snelle levering

Goed assortiment snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

27 augustus 2020

Top!

Snelle levering en goede merken! Ze hebben precies wat ik zoek!

Aanbeveling: Ja

10

25 augustus 2020

Fantastische goede en snelle service!

Snelle service en prima verpakt !

Aanbeveling: Ja

10

24 augustus 2020

Heel snelle levering

Mijn bestelling werd heel snel geleverd. Hier koop ik zeker opnieuw.

Aanbeveling: Ja

10

23 augustus 2020

Bijzonder

De bestelling werd snel geleverd. Alleen is na 1 keer dragen de eerste slip al helemaal langs de naad afgescheurd. Lijkt erop als het een slip was die al heel lang op voorraad lag. Beetje dun en heel poreus. Ik heb hem dus na 1 keer dragen weggegooid. Afwachten hoe het de andere 3 nog overgebleven vergaat. Draag ze al jaren nooit eerder gebeurd. Jammer !

Met vr.gr.

Astrid van der Putten

Aanbeveling: Ja

6

23 augustus 2020

Gewoon goed

Goede en snelle service

Aanbeveling: Ja

9

22 augustus 2020

Goed

Goede website en snelle levering.

Aanbeveling: Ja

8

22 augustus 2020

Geweldig

Ik wist niet van het bestaan van deze site. Hier ga ik echt meer bestellen. Helaas was het niet mijn maat en teruggestuurd. Levering was snel, mooie overzichtelijke site en goedkoper. Zeer betrouwbaar.

Aanbeveling: Ja

10

21 augustus 2020

Snel en goed.

Prima afhandeling.

Aanbeveling: Ja

10

21 augustus 2020

Heerlijk snel in huis!

Goede prijs, snel geleverd!

Aanbeveling: Ja

10

21 augustus 2020

Super goed

Goede service, snelle levering en erg oplettend!

Aanbeveling: Ja

10

21 augustus 2020

Een zeer prettige en betrouwbare firma!

Ik wilde 2 beha's kopen op de website van JustUnderwear. Om te controleren of deze ook werkelijk op voorraad waren, werd ik op een zeer prettige wijze te woord gestaan door de klantenservice. Op alle verdere vragen kreeg ik ook een goed antwoord enz.
Toen ik (de volgende dag al!) de beha's thuisgestuurd kreeg, bleek de pasvorm toch niet zo goed voor mij te zijn. Dus retourneerde ik ze.
Per omgaande (!!) kreeg ik mijn geld terug.....!!
Dat noem ik nog eens service. Volgende keer graag weer!

Aanbeveling: Ja

10

21 augustus 2020

Uitstekend

Uitstekend, snel, accuraat voor een scherpe prijs. Dit was mijn 4e probleemloze bestelling.
Enige maar om geen 100% score te geven: Jammer dat je geen account kan aanmaken zodat bestellen nog makkelijker wordt.

Aanbeveling: Ja

9

20 augustus 2020

Snelle levering

Duidelijke omschrijving,mooie acties

Aanbeveling: Ja

9

20 augustus 2020

gewoon goed.

Netjes op tijd ontvangen,leuke prijs.ik ben tevreden.Thanks.

Aanbeveling: Ja

10

20 augustus 2020

Waar voor weinig geld

Vlotte levering.

Artikel als te verwachten

Aanbeveling: Ja

10

20 augustus 2020

Prima

Lekker snel bezorgd.
Goede eerste ervaring

Aanbeveling: Ja

10

20 augustus 2020

Prima en snelle levering

Perfect product en snel geleverd

Aanbeveling: Ja

9

17 augustus 2020

Prima!

Goede webshop, probleemloze bestelling en snelle levering - zeer tevreden.

Aanbeveling: Ja

10
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier