Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
2816 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: 3 mei 2019

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 24
E: service@hom.store

23 mei 2019

Pluspunten:
Overzichtelijke site en snelle levering
alles keurig verpakt.

Verbeterpunten:
Ben dik tevreden oven just underwear houden zo.

Aanbeveling: Ja

9

23 mei 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

23 mei 2019

Pluspunten:
Snel, netjes en een perfecte service toen ik het badpak toch wilde ruilen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

23 mei 2019

Pluspunten:
Prima service, goed assortiment tegen redelijke prijzen. Vlotte verzending. Prima afhandeling bij een eventuele retour.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

3 mei 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Doos stak in de gleuf van de brievenbus, iedereen kon het er uit nemen!
Dure retour vanuit België

Aanbeveling: Nee

1

2 mei 2019

Pluspunten:
Helemaal top. Nadat het eerste pakket niet aankwam, werd door Just Underwear zelf de suggestie gedaan het pakket dan maar opnieuw te versturen. Dat pakket was de volgende dag binnen!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

1 mei 2019

Pluspunten:
Goede ervaringen met deze aanbieder. Snel en eenvoudig.
Prijzen zijn scherp.
Voorraad maat m is goed maar wacht niet te lang en het kan voorkomen dat deze maat niet in de actie zit.
Klein - puntje.
Verder prima kwaliteit en goed zittend ondergoed voor mannen.

Verbeterpunten:
Voorraad maat m is goed maar wacht niet te lang en het kan voorkomen dat deze maat niet in de actie zit.
Klein - puntje

Aanbeveling: Ja

10

30 april 2019

Pluspunten:
Snelle levering.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

30 april 2019

Pluspunten:
Alles prima!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

30 april 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

30 april 2019

Pluspunten:
scherpe prijs, snelle levering

Verbeterpunten:
Bezorging van DHL: hoewel we thuis waren heeft de bezorger pakketje doorgestuurd aan afleverpunt.

Aanbeveling: Ja

9

29 april 2019

Pluspunten:
prima producten, goede prijs/kwaliteitsverhouding

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

29 april 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

29 april 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

26 april 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

26 april 2019

Pluspunten:
Snelle service, vriendelijk en correct.

Verbeterpunten:
Geen, ga zo door!

Aanbeveling: Ja

10

26 april 2019

Pluspunten:
Snelle levering en wat we besteld hebben was netjes in orde

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

26 april 2019

Pluspunten:
Goede levering en juiste maat voering op de site

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

26 april 2019

Pluspunten:
Snelle levering en netjes geprijst

Verbeterpunten:
Bij de tekst stond lange pijpen, ik had ze langer verwacht.

Aanbeveling: Ja

7

26 april 2019

Pluspunten:
Prima snelle levering!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

22 april 2019

Pluspunten:
Snel en op dit moment voor mij de goedkoopste

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

9

22 april 2019

Pluspunten:
Oké prima

Verbeterpunten:
Nihil

Aanbeveling: Ja

10

21 april 2019

Pluspunten:
leuk ondergoed, goede kwaliteit

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

7

21 april 2019

Pluspunten:
Ik was er wat huiverig voor, omdat de prijs van de aan te schaffen Merk sokken €4,00 per paar onder die van de fabrikant in Duitsland zelf lagen. Ook de verzendkosten waren € 4,00 lager. En bij een bepaalde afname nihil. Ik begon eerst te Googlen. Zag alleen positieve berichten, maar was nog niet overtuigd. Ook omdat het een bedrijf is waar men hoofdzakelijk lingerie verkoopt en dan toch ook de door mij gezochte sokken. Welke ik voorheen bij de fabrikant bestelde. Daar kreeg ik een actie aanbieding van welke echter nog hoger uitpakte tenzij ik vijf paar nam terwijl ik maar 2 paar nodig had. Ook las ik een reactie van het bedrijf zelf dat zij echt een bestaand bedrijf waren. Tsja dat vroeg ik mij dus af. Ik bestelde 1 paar verzendkosten € 2.95 De fabrikant in Duitsland € 7,95 de volgende dag had ik ze inderdaad in huis. Toen bestelde ik drie paar waarvan van 1 werd aangegeven dat die 5 dagen zou duren. I.v.m. niet voorradig. Maar ik kreeg terwijl ik op zes - zeven dagen wachten rekende alle drie de paren de derde of vierde ? dag al thuis. Super.

Verbeterpunten:
Geen enkele. Blijf het zo doen.

Aanbeveling: Ja

10

20 april 2019

Pluspunten:
Lekker uitgebreid assortiment, snelle levering.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

20 april 2019

Pluspunten:
Correcte bezorging, lekker snel

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

9

19 april 2019

Pluspunten:
Snelle bezorging

Verbeterpunten:
4x dezelfde kleur panty besteld, noisette, echter kleurverschil 2 donkerder van kleur, 2 lichter van kleur. Vreemd zou dezelfde kleur/ tint moeten hebben. Wellicht een aandachtspunt.

Aanbeveling: Ja

7

19 april 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

19 april 2019

Pluspunten:
Snelle levering en goede prijs

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

19 april 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

19 april 2019

Pluspunten:
Snel. Goede prijs.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

9

19 april 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

18 april 2019

Pluspunten:
Snelle en goed verpakte levering.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

18 april 2019

Pluspunten:
Nette snelle levering

Verbeterpunten:
Prijsbeleid. Redelijk duur

Aanbeveling: Ja

8

17 april 2019

Pluspunten:
Soepele afhandeling zonder dat er extra kosten in rekening werden gebracht. Ik had een verkeerde maat zwembroek besteld wordt keurig en op tijd gecorrigeerd. Applaus!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

16 april 2019

Pluspunten:
Goede communicatie, snelle levering. Retournering wordt ook snel en professioneel afgehandeld

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

16 april 2019

Pluspunten:
Goede prijs snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

15 april 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
De verzendingskosten bedroegen maar liefst 12 €. Het heeft dus geen zin nog iets te trachten te bestelen

Aanbeveling: Nee

4

15 april 2019

Pluspunten:
Betrouwbaar en gedegen

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

14 april 2019

Pluspunten:
Snelle levering van vervangend item na ontvangst van een item met een fabrieksfoutje.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

14 april 2019

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8

14 april 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

14 april 2019

Pluspunten:
snelle levering een dikke tien

Verbeterpunten:
geen ik ben tevreden

Aanbeveling: Ja

9

8 april 2019

Pluspunten:
De beste collectie slips van het beste merk Andrew Christian.

Verbeterpunten:
Nihil.

Aanbeveling: Ja

10

7 april 2019

Pluspunten:
Snel geleverd

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

7 april 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

6 april 2019

Pluspunten:
Alles verliep perfect!

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

10

6 april 2019

Pluspunten:
Levering al de volgende dag onder afgesproken condities, zoals aangegeven op de site.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9

5 april 2019

Pluspunten:
Correcte en snelle levering.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10

5 april 2019

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier