Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
3118 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Vandaag

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 24
E: service@hom.store

25 januari 2020

Uitstekende service

Hele goede ervaring met dit bedrijf!

Aanbeveling: Ja

10

25 januari 2020

Voor herhaling vatbaar

Mijn 2 t-shirts waren verpakt in een stevig doosje dat door de brievenbus paste.

Aanbeveling: Ja

9

25 januari 2020

Langzame levering

Blijkbaar kwam mijn order in backorder terwijl dit bij bestelling niet duidelijk was.

Aanbeveling: Nee

6

24 januari 2020

Prima

Alles ging goed en erg snel

Aanbeveling: Ja

8

23 januari 2020

Goede service

Op tijd geleverd voor een goede prijs

Aanbeveling: Ja

7

21 januari 2020

veel keuze, goede opvolging vd levering

positief

Aanbeveling: Ja

9

21 januari 2020

Uitstekende service en prompte levering!

Nadat ik een onjuiste maat had besteld, is de bestelling door adequate handeling van medewerker Jan, toch nog voor mijn vakantie geleverd! Waarvoor hartelijk dank!

Aanbeveling: Ja

10

20 januari 2020

Uitstekend!

Het was de eerste bestelling. Ik wist niet de juiste maat. Had twee producten besteld van 2 verschillende maten.
1 product zat goed en onmiddellijk nieuwe producten besteld met de juiste maat. Contact opgenomen over het product met de verkeerde maat. Ik kreeg direct een retour bon om te verzenden.
Alles verliep heel snel. Producten werden snel geleverd en ook snel het geld retour van de bestelling welke ik retour heb verzonden.
Kortom: zeer tevreden met de goede service!

Aanbeveling: Ja

10

19 januari 2020

prima en snelle service

prima en snelle service

Aanbeveling: Ja

10

19 januari 2020

Heel Klantgericht!

Ik had 2 badpakken gekocht, waarvan ik er 1 wilde retourneren deze leek te klein (beide badpakken waren van zelfde merk en zelfde maat, maar ander materiaal) In de mail kreeg ik uitleg over verschil van materiaal en dat dat daardoor anders aanvoelt en dat dat na 1-2 keer zwemmen over is. Ik kon uiteraard ook het artikel terug sturen als ik dat wilde. Top zo’n uitleg! Het voelde helemaal niet als dwingend/sturen, puur service. Verder was de bestelling ook netjes en snel geleverd.

Aanbeveling: Ja

10

17 januari 2020

Zoals altijd prima

Vaker wat besteld; goede kwaliteit, komt overeen met beschrijving, goed geprijsd, supersnelle levering.

Aanbeveling: Ja

10

17 januari 2020

Snel besteld, snel in huis

Gemakkelijk bestellen, snel bezorgd.

Aanbeveling: Ja

9

17 januari 2020

Zoals gewenst en beloofd

Zoals gewenst

Aanbeveling: Ja

10

16 januari 2020

Keurig op tijd geleverd

Keurig geleverd

Aanbeveling: Ja

10

14 januari 2020

Top

Ja goed is goed

Aanbeveling: Ja

9

13 januari 2020

Goed en snelle levering, zelfs tussen kerst en Oud&Nieuw

Bijzonder nette prijs en een snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

13 januari 2020

goed

goed

Aanbeveling: Ja

10

13 januari 2020

Prima snelle en correcte service

Geen vertraging en snelle levering. En zeer goede producten.

Aanbeveling: Ja

10

11 januari 2020

Goed verpakt. Snelle levering

Geen klachten. Netjes verpakt.

Aanbeveling: Ja

8

10 januari 2020

Kwaliteit, voordelig en snel

Vlekkeloze transactie

Aanbeveling: Ja

9

10 januari 2020

Zeer tevreden

Voor herhaling vatbaar

Aanbeveling: Ja

8

9 januari 2020

Hij is een mooie badpak.

Hij is een aanrader.

Aanbeveling: Ja

8

9 januari 2020

Goed

Duidelijke website. Levering zoals aangegeven

Aanbeveling: Ja

10

7 januari 2020

Prima kwaliteit

De kwaliteit sokken die ik heb besteld werden tijdig en volgens afspraak ondanks de kerstdrukte geleverd.

Aanbeveling: Ja

10

6 januari 2020

Prima

Snelle levering.

Aanbeveling: Ja

7

4 januari 2020

Professioneel

Juiste goederen en levertijd
Top!

Aanbeveling: Ja

10

3 januari 2020

Snelle en correct service

Snelle en correct service. Goede afhandeling

Aanbeveling: Ja

10

3 januari 2020

Alles perfect geregeld

Duidelijke site om te bestellen en inderdaad binnen 1 dag in huis.

Aanbeveling: Ja

10

3 januari 2020

Snel, goeie service. Tevreden over product

Snel, goeie service. Tevreden over product

Aanbeveling: Ja

10

2 januari 2020

Geweldige speedo jammer

Geweldige speedo jammer

Aanbeveling: Ja

10

2 januari 2020

Makkelijk bedienbare website.

Als ik weer ondergoed ga bestellen doe ik het bij just underwear.

Aanbeveling: Ja

9

31 december 2019

Gaat geheel naar verwachting

Gaat geheel naar verwachting

Aanbeveling: Ja

10

29 december 2019

Supersnel’

Bestelling gedaan en de volgende werkdag in huis.

Aanbeveling: Ja

10

27 december 2019

Uitstekende service

Bestelling gedaan tijdens de uitverkoop. Ik kon de goederen echter pas na twee weken ontvangen. Een e-mail gestuurd en dat was geen probleem. De goederen kwamen op de afgesproken dag aan. Netjes verpakt. Top service!

Aanbeveling: Ja

10

23 december 2019

Uitstekend

Ik ben heel tevreden

Aanbeveling: Ja

10

23 december 2019

Alles goed geregeld

Voldoet aan de verwachting

Aanbeveling: Ja

8

21 december 2019

Prima

Prima

Aanbeveling: Ja

7

21 december 2019

Gewoon .... GOED

Suggestie:
Al dat plastic (hangertjes en plastic zakken om elke broek) is wel erg overdreven en niet milieu vriendelijk.

4 broekjes in een enveloppe of doosje kost ook niet zo veel aan verzendkosten!

Aanbeveling: Ja

8

19 december 2019

Als netjes op tijd en verzorgt ingepakt

Alles netjes

Aanbeveling: Ja

10

19 december 2019

goed

gewoon goed

Aanbeveling: Nee

8

19 december 2019

Goed

Snelle bezorging

Aanbeveling: Ja

8

18 december 2019

prima

prima

Aanbeveling: Ja

9

18 december 2019

Goede en snelle levering

Prima

Aanbeveling: Ja

8

17 december 2019

Service/contact per mail is snel en persoonlijk

Betrouwbaar, eerlijk, persoonlijk

Aanbeveling: Ja

9

17 december 2019

Snelle bezorging

Vriendelijke reactie nadat ik had besloten om iets terug te sturen. Zeer correct, maar nog niks terugbetaald!
Als dan om een beoordeling wordt gevraagd, dat is niet handig.
Dan geef ik een lage beoordeling, jammer.

Aanbeveling: Nee

6

17 december 2019

Snelle levering en goede kwaliteit

Duidelijke website met goede foto's van de producten

Aanbeveling: Ja

9

17 december 2019

Prima

Correct, snel en probleemloos

Aanbeveling: Ja

10

17 december 2019

duidelijk en snel

Bestelling geplaatst helaas viel de maat niet goed uit. Retour gestuurd, de terugbetaling was snel afgehandeld. Andere bestelling geplaats netjes geleverd.

Aanbeveling: Ja

9

16 december 2019

.

.

Aanbeveling: Ja

8

15 december 2019

Snelle en overzichtelijk te volgen levering, doch een beschadigd goed.

Snelle en overzichtelijk te volgen levering, doch bij het open maken van het pak merkten we precies beschadiging op. Bij het passen van de BH, vielen alle kralen uit de de sierbandjes.

Aanbeveling: Nee

4
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier