Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
3066 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Vandaag

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 24
E: service@hom.store

10 december 2018

Prima verpakt. Netjes afgeleverd.

Aanbeveling: Ja

8

10 december 2018

Aanbeveling: Ja

8

9 december 2018

Snelle bezorging

Aanbeveling: Ja

10

9 december 2018

Heb me pakte nooit gehad werd ineens bij een Primera geleverd en is daar door iemand anders opgehaald terwijl ik in den haag woon heel vreemd

Aanbeveling: Nee

2

9 december 2018

Snelle levering. Prima assortiment. Goede prijs

Aanbeveling: Ja

9

9 december 2018

Snel correct en de juiste producten

Aanbeveling: Ja

10

9 december 2018

Veel keuze, goede prijs. Snelle levering. N.V.T.

Aanbeveling: Ja

10

8 december 2018

Zeer klantvriendelijke en snelle hulp bij een foute bestelling. Super!

Aanbeveling: Ja

9

8 december 2018

Perfect!

Aanbeveling: Ja

8

8 december 2018

Prima prijs kwaliteit verhouding Zeer trage levering.

Aanbeveling: Ja

7

8 december 2018

Goede service, snel geleverd ,stevig verpakt brievenbuspakketje.
Toen ik aan gaf dat de maat niet goed was voor mij werd er actief meegedacht en kreeg ik een andere optie aangeboden .
Goed bereikbaar per mail en telefoon en heel vriendelijk en coöperatief. Voor nu geen verbeterpunten.

Aanbeveling: Ja

10

7 december 2018

Snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

7 december 2018

Aanbeveling: Ja

10

7 december 2018

Snelle reactie, erg prettig!

Aanbeveling: Ja

10

7 december 2018

Levertijd te lang

Aanbeveling: Ja

8

7 december 2018

Veel keuze, goede prijs. Snelle levering.

Aanbeveling: Ja

10

7 december 2018

Goede service

Aanbeveling: Ja

8

6 december 2018

Aanbeveling: Ja

8

6 december 2018

Aanbeveling: Ja

10

6 december 2018

Alles is super gegaan

Aanbeveling: Ja

10

6 december 2018

Keurig en netjes op tijd afgeleverd!

Aanbeveling: Ja

10

5 december 2018

Snelle bezorging. Retourneren van artikelen is omslachtig. Je moet eerst mailen, krijgt dan een code die je moet inscannen en die dan uitprinten.

Aanbeveling: Ja

7

5 december 2018

Snelle levering en netjes verpakt.

Aanbeveling: Ja

10

5 december 2018

Snelle levering.

Aanbeveling: Ja

10

5 december 2018

Heel goed !. Ik had de sokken een beetje te laat besteld ( en ook nog de verkeerde kleur) Heel attent dat ik werd gebeld zodat de sokken met de goede kleur op tijd voor het weekend ,waarop we sinterklaas vierden, nog werden bezorgd.

vriendelijke groet,

Sia van waveren-van voorst

Aanbeveling: Ja

9

5 december 2018

Gaat altijd vlot en zorgvuldig

Aanbeveling: Ja

10

5 december 2018

correcte afhandeling

Aanbeveling: Ja

10

4 december 2018

Prettige website, snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

4 december 2018

Aanbeveling: Ja

10

4 december 2018

Zeer snelle levering -----

Aanbeveling: Ja

10

4 december 2018

Geheel voilgens afspraak

Aanbeveling: Ja

10

4 december 2018

Aanbeveling: Ja

10

4 december 2018

Snelle afhandeling en correcte verzending

Aanbeveling: Ja

10

4 december 2018

Snelle en correcte levering .

Aanbeveling: Ja

10

4 december 2018

Snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

3 december 2018

Alleen maar positief

Aanbeveling: Ja

10

3 december 2018

Snelle levering en de prijs-kwaliteitverhouding was ook goed.

Aanbeveling: Ja

8

3 december 2018

Snelle levering en correct

Aanbeveling: Ja

10

3 december 2018

Aanbeveling: Ja

9

3 december 2018

Aanbeveling: Ja

8

3 december 2018

Supersnel netjes en keurig geleverd

Aanbeveling: Ja

10

3 december 2018

Een geweldige service, ik had de zwembroek van Speedo binnen 1 dag binnen, echt een aanrader! Niet verder zoeken maar bij JustUnderwear bestellen, hier is de klant nog koning! Geen, ga zo door, mijn complimenten!

Aanbeveling: Ja

10

3 december 2018

Aanbeveling: Ja

10

3 december 2018

Snelle levering, goede service, persoonlijk contact niets, ga zo door.

Aanbeveling: Ja

10

2 december 2018

Shelley levering voor een goedemorgen prijs. Geen klachten.

Aanbeveling: Ja

9

30 november 2018

Eigenlijk alles! Website overzichtelijk. Bestellen eenvoudig. Helaas te klein, maar reactie op email contact was snel en het retour sturen was ook prima. Daarna stond met een paar dagen het bedrag weer op mijn rekening.

Aanbeveling: Ja

10

23 november 2018

Snelle levering Bij de bestelling gaan factuur gekregen, over gebeld en zou per mail naar mij verstuurd worden. Maar helaas nog niet ontvangen.

Aanbeveling: Ja

Reactie van HOM.store:

Uw e-mail adres bleek niet juist in ons systeem te staan. Zojuist heb ik u alsnog de factuur toegezonden per e-mail naar het juiste adres. Met vriendelijke groet, Mark van Just Underwear.

8

23 november 2018

snelle reactie, alleen vlak voor BLACK FRIDAY, besteld, jammer voor de gemiste kans.

Aanbeveling: Ja

8

23 november 2018

Snelle correcte afhandeling en goede communicatie. Ik heb al meerdere malen zaken met dit bedrijf gedaan en altijd naar volle tevredenheid. Zeker een aanrader

Aanbeveling: Ja

10

22 november 2018

Aanbeveling: Ja

7
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier