Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
3066 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Gisteren

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 24
E: service@hom.store

20 november 2018

Aanbeveling: Ja

10

20 november 2018

Aanbeveling: Ja

9

20 november 2018

snelle levering, vlotte afhandeling mailcontact en prima service retouren/omruilingen

Aanbeveling: Ja

9

19 november 2018

Prima levering, snel,

Aanbeveling: Ja

9

18 november 2018

Nette en correcte levering van de bestelling.

Aanbeveling: Ja

10

18 november 2018

zeer snelle en correcte levering

Aanbeveling: Ja

9

18 november 2018

Nvt

Aanbeveling: Ja

9

17 november 2018

Aanbeveling: Ja

10

17 november 2018

Aanbeveling: Ja

10

17 november 2018

Prima bedrijf....snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

15 november 2018

Aanbeveling: Ja

9

12 november 2018

Aanbeveling: Ja

8

12 november 2018

Super snel en goede levering
Had nog nooit wat besteld bij ze maar ga het zeker nog eens doen

Aanbeveling: Ja

10

12 november 2018

Snel geleverd
Scherp geprijsd
Duidelijke communicatie

Aanbeveling: Ja

10

9 november 2018

Snel geleverd en scherpe prijzen, ik ben tevreden

Aanbeveling: Ja

10

9 november 2018

snelle korrekte levering

Aanbeveling: Ja

10

9 november 2018

Aanbeveling: Ja

10

8 november 2018

Snelle levering van ondergoed die bij andere webshops niet in de juiste maat te verkrijgen waren.

Aanbeveling: Ja

9

6 november 2018

Echt fijne site.
Zeer snelle levering.

Aanbeveling: Ja

9

6 november 2018

Snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

5 november 2018

Alles ging vlekkeloos

Aanbeveling: Ja

10

5 november 2018

Alles perfect verlopen!!! Ik zou het niet erten!

Aanbeveling: Ja

10

2 november 2018

Aanbeveling: Ja

8

1 november 2018

snelle reacties op mails en klantgerichte afhandeling bijv. ook met omruiling

Aanbeveling: Ja

10

31 oktober 2018

Duurde veel te lang

Aanbeveling: Nee

6

30 oktober 2018

snel en overzichtelijk

Aanbeveling: Ja

10

29 oktober 2018

Snelle en oplossingsgerichte reactie bij verkeerde maat. Echt top

Aanbeveling: Ja

9

28 oktober 2018

Prima prijs kwaliteit Heeft wat lang geduurd voor bestelling geleverd werd

Aanbeveling: Ja

8

28 oktober 2018

Goede service en reactie op vragen over bestelling en levertijd. Product niet op voorraad, moest nabesteld worden resulterend in een lange levertijd.

Aanbeveling: Ja

7

28 oktober 2018

Redelijk, daar ze me 1 zwemslip van de 4 stuks geleverd hebben dat niet de kleur is van hetgene op de afbeelding dat ik besteld had, vervelend, daar ik in Spanje woon en het niet zo simpel is om te ruilen!

Aanbeveling: Ja

10

28 oktober 2018

Gewoon prima

Aanbeveling: Ja

9

27 oktober 2018

Snelle levering, en je wordt goed op de hoogte gehouden over de leveringen

Aanbeveling: Ja

10

27 oktober 2018

Aanbeveling: Ja

10

27 oktober 2018

Snelle en zeer correcte afwikkeling, aan te bevelen.

Aanbeveling: Ja

10

27 oktober 2018

Aanbeveling: Ja

8

27 oktober 2018

goede reactie bij vragen, zeer goede ondersteuning

Aanbeveling: Ja

8

27 oktober 2018

Snelle bezorging

Aanbeveling: Ja

8

26 oktober 2018

Super snel geleverd, precies wat uk besteld had.

Aanbeveling: Ja

10

25 oktober 2018

Na telefonisch contact, omdat ik bij nader inzien de bestelling niet goed had gelezen, werd ik heel plezierig geholpen.
Dank daar voor!

Aanbeveling: Ja

9

24 oktober 2018

Aanbeveling: Ja

9

22 oktober 2018

voor 17.00 besteld word vandaag verzonden = effectief zo , ook naar Belgie !!!! Geleverd door een vriendelijke medewerkster van postnl. Bedankt.

Aanbeveling: Ja

10

22 oktober 2018

Snel geleverd conform verwachting

Aanbeveling: Ja

9

20 oktober 2018

Snelle levering en goede prijs. Bij wens van meer dan het aantal op voorraad komt er wel een boodschap op het scherm, maar kan makkelijk over het hoofd gezien worden. Evt het aantal verkleuren en verwijzen naar tekst.

Aanbeveling: Ja

8

19 oktober 2018

Goede service snelle levering. Kwaliteits artikelen. Niet die ik kan bedenken nu

Aanbeveling: Ja

9

18 oktober 2018

snelle levering;
volgens bestelling geleverd;
goede communicatie

Aanbeveling: Ja

8

18 oktober 2018

Goede kwaliteit en levering Sneller nieuwe producten er bij zetten

Aanbeveling: Ja

7

18 oktober 2018

Er wordt snel gehandeld en met name de communicatie is uitstekend. Altijd eerlijk en klantgericht. Je hebt het gevoel da je als klant serieus genomen wordt. En de pakjes zijn altijd verzorgd en arriveren op tijd. Voorraadbeheersing

Aanbeveling: Ja

8

17 oktober 2018

Aanbeveling: Ja

10

16 oktober 2018

Snelle service en mooi verpakt

Aanbeveling: Ja

10

16 oktober 2018

Supersnelle levering!

Aanbeveling: Ja

10
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier