Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
3113 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Gisteren

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 24
E: service@hom.store

14 augustus 2018

Snelle levering. Doen moeite om het gevraagde product alsnog te bestellen bij de leverancier. Communicatie ook goed. Op dit moment niet....

Aanbeveling: Ja

9

14 augustus 2018

Snelle levering
Pakje goed ingepakt Jammer van de dure retourkosten. Hierdoor ga ik niet meer bestellen.

Aanbeveling: Nee

7

13 augustus 2018

- complete service van bestellen, bezorging en retournering. -

Aanbeveling: Ja

8

13 augustus 2018

Aanbeveling: Ja

10

12 augustus 2018

Snelle levering Sneller terugstorten van geld

Aanbeveling: Ja

9

12 augustus 2018

Bezorging in de brievenbus.

Aanbeveling: Ja

10

11 augustus 2018

Erg fijne en snelle service!

Aanbeveling: Ja

10

11 augustus 2018

Prima geleverd en ruime keus

Aanbeveling: Ja

9

11 augustus 2018

Aanbeveling: Ja

10

10 augustus 2018

Aanbeveling: Ja

7

10 augustus 2018

Prima

Aanbeveling: Ja

8

8 augustus 2018

Snelle service. Bestelde artikelen voldeden uitstekend aan mijn verwachtingen. Ik zal zeker weten terugkomen bij justonderwear.

Aanbeveling: Ja

10

8 augustus 2018

snel, duidelijke site -

Aanbeveling: Ja

8

8 augustus 2018

Lekker vlotte levering

Aanbeveling: Ja

10

7 augustus 2018

Snelle levering.

Aanbeveling: Ja

10

7 augustus 2018

Snelle levering

Aanbeveling: Ja

8

7 augustus 2018

Snelle levering, overzichtelijke website

Aanbeveling: Ja

8

7 augustus 2018

Voorraad, levertijd, omruil mogelijkheid zoals op website vermeld, perfekt, 100% BETROUWBAAR FUNKTIONEREND.

Aanbeveling: Ja

10

7 augustus 2018

Super snelle levering

Aanbeveling: Ja

9

6 augustus 2018

Correcte en snelle service

Aanbeveling: Ja

10

6 augustus 2018

Aanbeveling: Ja

9

6 augustus 2018

Snelle levering.

Aanbeveling: Ja

10

6 augustus 2018

Snelle en correcte levering.
Retourneren is geen punt.

Aanbeveling: Ja

10

5 augustus 2018

Snel en goed verpakt de volgende dag door de brievenbus.
Product van zeer goede kwaliteit zit als gegoten!

Aanbeveling: Ja

10

5 augustus 2018

Super service van jullie

Aanbeveling: Ja

10

5 augustus 2018

Makkelijk bestellen, snelle levering en retour netjes en snel afgehandeld

Aanbeveling: Ja

10

4 augustus 2018

Mooi product.
Snelle levering!
Super blij mee.

Aanbeveling: Ja

10

4 augustus 2018

Doet wat moet: perfecte service!

Aanbeveling: Ja

10

4 augustus 2018

Aanbeveling: Ja

10

4 augustus 2018

Aanbeveling: Ja

10

3 augustus 2018

Snelle levering, duidelijk en prima prijzen. Volop keuze.

Aanbeveling: Ja

9

3 augustus 2018

Snelle levering, prijs in vergelijking met anderen

Aanbeveling: Ja

9

3 augustus 2018

Aanbeveling: Ja

10

31 juli 2018

Aanbeveling: Nee

Reactie van HOM.store:

Hoi Mieke,

We hebben slechts 1 bestelling van je ontvangen. En je bestelling was boven de 25 euro, dus daar zaten geen verzendkosten bij. Dus ik denk dat je ons verward met een andere webwinkel.

Met vriendelijke groet,
Team Just Underwear

5

31 juli 2018

Snelle levering
Goed assortiment

Aanbeveling: Ja

10

31 juli 2018

Duidelijke site, makkelijk besteld en snel geleverd!!

Aanbeveling: Ja

9

31 juli 2018

alles: assortiment en afhandeling van mijn bestelling en ook nog support wanneer nodig

Aanbeveling: Ja

10

29 juli 2018

Aanbeveling: Ja

10

29 juli 2018

Snelle en goede levering!

Aanbeveling: Ja

10

27 juli 2018

Prima geregeld

Aanbeveling: Nee

9

27 juli 2018

Aanbeveling: Ja

10

27 juli 2018

Keurige, punctuele levering.

Aanbeveling: Ja

10

27 juli 2018

Snelle levering Het is jammer dat je porto moet betalen als je terugstuurt, liever verzendkosten bij de start

Aanbeveling: Ja

8

27 juli 2018

Aanbeveling: Ja

9

26 juli 2018

zeer goede service

Aanbeveling: Ja

10

24 juli 2018

Waarom moet de prijs hetzelfde zijn als in een winkel

Aanbeveling: Ja

8

23 juli 2018

Snelle levering Terug betaling duur erg lang.

Aanbeveling: Nee

2

22 juli 2018

Super snelle levering Geen doe zo verder

Aanbeveling: Ja

10

22 juli 2018

Aanbeveling: Ja

10

21 juli 2018

Zeer snelle levering

Aanbeveling: Ja

10
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier