Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
2972 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Gisteren

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 24
E: service@hom.store

10 augustus 2019

Snelle levering, topkwaliteit

Zeer tevreden over snelle bevestiging van bestelling en prompte levering. Goed verpakking. Kortom: perfect

Aanbeveling: Ja

10

9 augustus 2019

prima en zeer tevreden

netjes verzorgd en tevreden over de afhandeling van de bestelling

Aanbeveling: Ja

9

9 augustus 2019

Heel tevreden

Zeer snelle levering in België. Transparant bestel- en leverproces en tevreden over de artikelen.

Aanbeveling: Ja

9

9 augustus 2019

Snelle en correcte levering.

Uitstekend

Aanbeveling: Ja

10

8 augustus 2019

Falke aneakersokken bevallen slecht. Kruipen bij dragen onder de voet.

Slechte pasvorm.

Aanbeveling: Nee

1

8 augustus 2019

Eenvoudig te bestellen, Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Zie boven

Aanbeveling: Ja

10

7 augustus 2019

Goed

Snelle levering. 1 Artikel had een fabrieksfoutje. Daar over ge-mailt snel antwoordt en goed opgelost.

Aanbeveling: Ja

9

5 augustus 2019

Perfect

Alles dik in orde

Aanbeveling: Ja

10

5 augustus 2019

Super snelle service

Toch nog even twee dagen voor vertrek in de avond een badpak bestelt. Eerst gebeld wanneer ze zouden verzenden. Vriendelijk te woord gestaan en ja hoor precies op tijd binnen.

Aanbeveling: Ja

10

5 augustus 2019

Geweldig, snelle en goede reacties.

Ik had een verkeerde maat besteld en daarop kreeg ik een zeer meedenkende en vriendelijke reactie. Meteen werd de juiste maat opgestuurd. Service van een ongekend niveau. Dank je wel.

Aanbeveling: Ja

10

5 augustus 2019

Top

Snelle levering
Achteraf betalen
Mooie collectie
Betaalbaar

Aanbeveling: Ja

10

5 augustus 2019

Prima service

Een aantal artikelen besteld, deze waren makkelijk te bestellen online en snelle levering. Prima!

Aanbeveling: Nee

9

4 augustus 2019

Top services.

Goeie, services...vandaag besteld morgen in de bus.
Top.

Aanbeveling: Ja

10

4 augustus 2019

Goed advies en perfecte service

Staan klaar voor advies en weten wat ze verkopen.
Retourneren gaat ook zeer makkelijk en werkt perfect.

Aanbeveling: Ja

10

31 juli 2019

Uitstekende informatie en service

Ik had de verkeerde Falke sokken besteld. Deze zijn kosteloos en snel omgeruild. Daarnaast ben ik inhoudelijk prima geholpen.

Aanbeveling: Ja

10

31 juli 2019

snel en zorgvuldige dienstverlening

Mooie en bijzondere producten onder een dak. Goed overzicht en bij bestelling een prettige routing.

Aanbeveling: Ja

9

30 juli 2019

Snele levering

Kwaliteit product,veel keuze

Aanbeveling: Ja

9

30 juli 2019

Gewoon prima.

Prima ervaring met JustUnderwear, website werkt gewoon prima en is overzichtelijk. Prijs/kwaliteit prima in orde en de wijze van verpakken en versturen ook. Enkel is er een dubbele track&trace verzendbevestiging verzonden per mail dat gaf iets verwarring maar niet schokkend; volgende dag netjes bezorgd.

Aanbeveling: Ja

8

30 juli 2019

Goede service en info over de producten

Goede service en snelle levering. Je werd ook goed op de hoogte gehouden met de levertijden van je producten.

Aanbeveling: Ja

10

30 juli 2019

Goede ervaring

Mijn pakketje werd de volgende dag geleverd! Goede verpakking, snelle service. En krijgt tijdig een mail met de voortgang van je bestelling. Erg prettig!

Aanbeveling: Ja

10

29 juli 2019

Prima

Goede keus, kwaliteit en prijs

Aanbeveling: Ja

8

28 juli 2019

Prima

Snel en correct, mooi ondergoed voor minder geld!

Aanbeveling: Ja

9

28 juli 2019

Prima

Prima service

Aanbeveling: Ja

8

28 juli 2019

Zeer goed

Zeer goede service!!!
Ik ga er zeker nog bestellen!!!

Aanbeveling: Ja

10

28 juli 2019

Zit super

Zit als gegoten ben er super blij mee

Aanbeveling: Ja

10

27 juli 2019

Prima

Zeer goede kwaliteit en service.

Aanbeveling: Ja

9

27 juli 2019

Uitstekende service en kwaliteit en snelle levering

Goed Prima Uitstekend

Aanbeveling: Ja

10

26 juli 2019

Snel geleverd

Snelle levering

Aanbeveling: Ja

9

26 juli 2019

Erg fijne site, en retourzending super afgehandeld

Mijn ervaring is positief. Ga zeker weer bij jullie bestellen

Aanbeveling: Ja

8

25 juli 2019

Goede en correcte aflevering

De wijze van bestellen en het verwachte tijdstip van afleveren verliep zoals was aangegeven.
Door de korting op de artikelen was het interessant om meerdere artikelen te bestellen.
Misschien is het idee om bij afname van meerdere artikelen boven een minimum bedrag een korting te geven. Dit kan algemeen maar ook per klant

Aanbeveling: Ja

9

25 juli 2019

Zeer tevreden

.

Aanbeveling: Ja

10

24 juli 2019

Goed, maar duurde vrij lang

Duurde een paar weken voor mijn bestelling binnen was, er werd wel netjes gebeld dat het langer duurde.

Aanbeveling: Ja

6

22 juli 2019

Ben erg tevreden over mijn badpak

Ik heb m’n badpak laten sturen naar het werkadres van mijn zoon, omdat ik niet altijd thuis ben. Als ik van tevoren had geweten dat het ‘brievenbuspost’ was, had ik t wel naar m’n huisadres kunnen laten sturen. Ik ben erg blij met m’n badpak.
Mw. M. Elsthout

Aanbeveling: Ja

8

22 juli 2019

Vlotte levering

Vlotte levering van de bestelling

Aanbeveling: Ja

10

21 juli 2019

Super service

Ik had een artikel die niet naar wens was. Ik ben heel correct en met prima service geholpen. Snelle reactie via mail en tot een goede oplossing gekomen. Met dan aan Jan O, van de afd. Klantenservice.

Aanbeveling: Ja

9

21 juli 2019

Goede merkproducten, nette prijzen.

Mooi assortiment van merken. Prima service! Ik mis het kunnen aanmaken van een account maar heb begrepen dat daaraan wordt gewerkt. Keep it up!

Aanbeveling: Ja

10

21 juli 2019

Positief

Overzichtelijke website, goede keuze en redelijke prijzen.

Binnen 2 à 3 werkdagen mijn aangeschafte produkt binnen.

Keurige dienstverlening, zoals het hoort.

Aanbeveling: Ja

8

21 juli 2019

Ruime keuze, kwaliteitsproducten

Vlotte levering en handig in brievenbusformaat

Aanbeveling: Ja

10

20 juli 2019

Topservice

Per ongeluk 2x hetzelfde besteld. Ik werd er netjes over gebeld en gemaild of dat wel klopte. Omdat het zo'n goed produkt is, heb ik deze bestelling zo maar laten staan. Super service

Aanbeveling: Ja

10

20 juli 2019

Keurig, geweldig en fantastisch!

Duidelijk website en meer dan keurig te woord gestaan door een medewerker aan de telefoon.

Aanbeveling: Ja

10

20 juli 2019

Super.Snel in huis👍

Top

Aanbeveling: Ja

10

20 juli 2019

Bestelde product snel en in goed verzorgde staat ontvangen

Zeer tevreden

Aanbeveling: Ja

8

17 juli 2019

Ik ben heel tevreden

Ik ben blij dat ik via jullie website mijn favoriete HOM zwemslips terug heb gevonden.

De verzending na betaling kan wel sneller lijkt me.

Aanbeveling: Ja

9

16 juli 2019

Perfect

Keurig verpakt en snel geleverd.

Aanbeveling: Ja

10

16 juli 2019

Prima service

Zeer goede en snelle service van de juiste goederen.

Aanbeveling: Ja

9

15 juli 2019

Goeie prijs en snelle verzending

Sloggi kwaliteit en eerlijke prijs. Gratis verzenden boven 40 euro. Dag erop geleverd.

Aanbeveling: Ja

10

14 juli 2019

goede service en tijdige levering

goede service en tijdige levering

Aanbeveling: Ja

8

14 juli 2019

Alles volgens verwachting

Snelle en juiste levering van het bestelde.
Goede kwaliteit

Aanbeveling: Ja

9

14 juli 2019

Prima site om te bestellen

Prima gekregen wat ik hebben wilde en een snelle verzending.
Top

Aanbeveling: Ja

10

12 juli 2019

Vriendelijke afhandeling van retour.

Prima.

Aanbeveling: Ja

8
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier