Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
3714 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: 5 juni 2021

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 24
E: service@hom.store

14 februari 2021

Snelle levering en top prijzen

Mooi ondergoed van mooie kwaliteit (Sapph) en goeie prijzen. Snelle levering. Aanrader dus.

Aanbeveling: Ja

10

14 februari 2021

Top en snel geleverd

Precies zoals ik besteld had. Top

Aanbeveling: Ja

10

14 februari 2021

Snelle levering

Spullen werden rap geleverd. Nadeel was wel dat 1 van de producten al gedragen was en geretourneerd. Was duidelijk aan de geur van wasmiddel te ruiken. Of de wasbeurt van JustUnderwear was, of van iemand anders zal de vraag blijven. Wel jammer dat dan een duidelijk gewassen product tegen de volledige nieuwprijs wordt verkocht.
Product was op zich wel ok, maar toch...

Aanbeveling: Ja

8

14 februari 2021

De artikelen kwamen mooi op tijd in mijn brievenbus

Ik ben tevreden over het bezorgen , het heeft niet erg lang geduurd en prettig dat het in de brievenbus paste, en dat dit van te voren aangegeven was.

Aanbeveling: Ja

10

12 februari 2021

Goed gedaan.

Correcte aflevering

Aanbeveling: Ja

8

11 februari 2021

keurig netjes

Top

Aanbeveling: Ja

10

11 februari 2021

Supersnelle bezorging. Mooie producten.

Prima.

Aanbeveling: Ja

10

11 februari 2021

Top

Mooie aanbieding gehad en netjes met brievenbuspost zodat ik niet thuis hoef te blijven.

Aanbeveling: Ja

9

10 februari 2021

prima

prima

Aanbeveling: Ja

7

8 februari 2021

Product is perfect

Mijn bestelling was duidelijk te volgen. Het product wat ik bestelde kende ik al alleen bij JustUnderwear aanzienlijk goedkoper.

Aanbeveling: Ja

10

8 februari 2021

Prima!

Prima!

Aanbeveling: Ja

9

7 februari 2021

Klantvriendelijk en snel

Ik had een verkeerde maat bh besteld. Ik heb dit gemeld en kreeg per omgaande een bh in de goede maat toegestuurd met een adreslabel om de andere bh te retourneren. Werkt perfect . Persoonlijke benadering. Aanrader.

Aanbeveling: Ja

10

7 februari 2021

Prima, precies het juiste product, lekker snel geleverd

Al jaren gebruik ik FALKE WALKIEs sokken, ze gaan heel mee. Nu maar eens wat bijbesteld. Gelukkig gevonden, en nog redelijk geprijsd ook. Een kleinigheid: Alleen jammer, mijn opdruk (L en R) op de sokken was altijd in rood. Nu ineens is dit wit... is er dan toch iets veranderd.

Aanbeveling: Ja

8

6 februari 2021

Zeer positief

Snelle correcte levering. Bij toevallige productie fout terstond nieuw product!

Aanbeveling: Ja

10

5 februari 2021

Prima alleen geen enkele update over backorder

Bestelling geplaatst. Product was in back order maar geen enkele update over een te verwachten leverdatum.

Aanbeveling: Ja

Reactie van HOM.store:

Beste Matthieu,

Voor sommige producten is het mogelijk om boven de direct beschikbare voorraad te bestellen. Indien een dergelijk product niet direct uit voorraad geleverd kan worden wordt op de product pagina een te verwachten levertijd opgegeven. In het winkelwagentje geven we nogmaals de te verwachten levertijd aan, zodat je niet pas na het plaatsen van de bestelling verrast wordt met een aangepaste levertijd. Enkel wanneer de te verwachten levertijd toch af wijkt zullen we hier contact over opnemen. Gelukkig komt dit bijna niet voor. Veel plezier met de bestelde producten en voor vragen is onze helpdesk altijd beschikbaar.

Met vriendelijke groet,
Team Just Underwear

6

5 februari 2021

Zeer snelle levering!

Binnen 24 uur nieuwe sokken!!!

Aanbeveling: Ja

10

5 februari 2021

Zeer snel verstuurd

Jammer dat er geen kontrolle is gedaan op de sokken die verstuurd zijn.
Ik heb namelijk een paar sokken gekregen waar bij beiden een breifout in zat.de gastjes zaten op de zijkant overgang naar dun naar dik gebreid .de gaatjes waren 7mm groot.
Heb ze aan iemand meegegeven om het te latten stoppen erg jammer van een toch niet goedkoop product.

Aanbeveling: Ja

Reactie van HOM.store:

Beste Geert,

Onze inpakkers kijken altijd met het oog of de verpakking en de producten in orde zijn. Dit is echter geen intensieve controle. Gelukkig is dat ook niet nodig, omdat de meeste producten wel in orde zijn. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er zich nooit problemen met een product voor kunnen doen door een fabricagefout, of problemen ontstaan tijdens transport. Daarom kun je voor problemen met geleverde producten altijd contact opnemen met onze helpdesk. Wij lossen het dan netjes voor je op. Fabricagefouten geven geven wij vervolgens weer door aan de fabrikant, zodat de kwaliteitscontrole op de producten hoog blijft.

Met vriendelijke groet,
Team Just Underwear

7

5 februari 2021

Perfect

Snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

4 februari 2021

Zeer tevreden over de kwaliteit en de bezorging

Zeer tevreden

Aanbeveling: Ja

10

4 februari 2021

Goed

Snelle levering en zag er keurig uit

Aanbeveling: Ja

8

4 februari 2021

Goede levering goed product

Fantastisch fijne sokken, wol, nadeel dat ze ook snel slijten, maar dat is inherent aan wol helaas.

Aanbeveling: Ja

10

3 februari 2021

Goede site en snel kunnen bestellen.

Makkelijk om je ondergoed uit te kiezen en te betalen. Ik bestel vaker bij justunderwear omdat ik dan zeker weet dat mijn bestelling snel geleverd wordt door de brievenbus. Bestelling is steeds prima in orde en de maat klopt ook altijd. Blij mee.

Aanbeveling: Ja

10

31 januari 2021

Conform belofte geleverd.

Conform belofte 4 paar sokken geleverd.

Aanbeveling: Ja

10

29 januari 2021

Super

Netjes bezorgd en ingepakt,ik zou zo weer bij jullie bestellen.

Aanbeveling: Ja

9

29 januari 2021

prima

Volgens afspraak

Aanbeveling: Ja

10

28 januari 2021

Geweldige dienstverlening !!

Was iets mis gegaan met de bestelling. Werd na mijn melding meteen opgepakt en in orde gemaakt !

Aanbeveling: Ja

10

26 januari 2021

zowel bestelling,betaling en verzending is correct en vlug verlopen

alles is correct en vlug verlopen.

Aanbeveling: Ja

10

24 januari 2021

Heeft geheel voldaan aan mijn verwachtingen

Heel wat jaren nadat ik mijn eerste "Punto Blanco" slip heb aangeschaft, heb ik na veel zoeken eindelijk de mogelijkheid gevonden om deze geweldig prettige slips aan te schaffen. En ook na zoveel jaren voldoen ze aan alle verwachtingen. Zijn gewoonweg niet voelbaar bij het dragen, maar voldoen aan alle wensen.

Aanbeveling: Ja

10

24 januari 2021

snelle levering; mooie prijs-kwaliteit

Sokken die elders normale prijs zijn, worden hier aangeboden tegen gereduceerde prijs. Goede kwaliteit sokken. Ben ik blij mee.

Aanbeveling: Ja

10

24 januari 2021

Super prijs en snelle levering

Op zoek naar een scherpe prijs voor Falke sokken kwam ik bin JustUnderwear terecht.
Snel geleverd, goed verpakt, de laagste prijs en géén verzendkosten. TOP!

Aanbeveling: Ja

10

23 januari 2021

Snelle en adequate levering

Goede ervaring met justunderwear.

Aanbeveling: Ja

10

23 januari 2021

Correcte brievenbuslevering

Gekregen wat besteld en er niet voor thuis hoeven blijven

Aanbeveling: Ja

10

22 januari 2021

Perfect

Snel, correct en betrouwbaar.

Aanbeveling: Ja

9

22 januari 2021

Alles vlot en duidelijk

Ze doen wat ze beloven

Aanbeveling: Ja

10

21 januari 2021

Snel en makkelijk besteld

Makkelijk bestellen, snelle levering en aantrekkelijk geprijsd

Aanbeveling: Ja

10

21 januari 2021

Keurig netjes verpakt

Gebeld om iets te veranderen erg vriendelijk geholpen zo zou het bij iedereen moeten zijn.

Aanbeveling: Ja

8

21 januari 2021

Goede service

Mijn eerste ervaring met deze webshop. Er was iets mis gegaan met mijn bestelling maar dit supersnel en uitstekend opgelost. Ik ga zeker vaker bestellen!

Aanbeveling: Ja

10

21 januari 2021

8

Bij vragen snel antwoord.

Aanbeveling: Ja

8

21 januari 2021

heel mooi ondergoed

Blij mee!

Aanbeveling: Ja

10

21 januari 2021

Gewoon goed

Gewoon goed

Aanbeveling: Ja

8

19 januari 2021

Betrouwbaar

Het bestelde wordt snel geleverd

Aanbeveling: Ja

10

18 januari 2021

Snel en persoonlijk geholpen

De thuisbezorgde slips waren een maat te groot. Opnieuw (met juiste maat) bestellen zou duurder uitkomen, dus gebeld. Direct geregeld voor zelfde bedrag en binnen paar dagen in huis mét retour sticker voor de doos met verkeerde maten.

Prettig geholpen door een man. (Maar even raar om het met jonge knul over mijn onderbroeken te hebben. Hij vond er blijkbaar niets raars aan ;))

Aanbeveling: Ja

10

18 januari 2021

Perfecte afhandeling

Perfecte afhandeling. Heel goede prijs/kwaliteit-verhouding

Aanbeveling: Ja

10

18 januari 2021

Prima service

Snel verzonden en goede klantenservice

Aanbeveling: Ja

10

18 januari 2021

Ruime keuze

Super.

Aanbeveling: Ja

9

18 januari 2021

Snel geleverd

Snel en correct geleverd

Aanbeveling: Ja

10

18 januari 2021

Prima underwear en goede levering.

Goed

Aanbeveling: Ja

10

18 januari 2021

Prettige website, snelle reacties, aardige medewerker

Overzichtelijke, prettig werkbare website.

Op een vraag had ik zeer snel en een uitvoerig antwoord van een aardige medewerker (Jan)

Naar tevredenheid geholpen.

Zeker tot de volgende keer!!!

Aanbeveling: Ja

10

17 januari 2021

Fijn, goed advies

Telefonisch contact gehad bij het kiezen van badpak

Heel fijn geholpen door Mark en Jan

Aanbeveling: Ja

10

15 januari 2021

GOED

GOED

Aanbeveling: Ja

7
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier