Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
3714 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: 5 juni 2021

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 24
E: service@hom.store

14 januari 2021

ok

ok

Aanbeveling: Ja

10

14 januari 2021

Prima snel geleverd

Goede ervaring niks op aan te merken ,snelle levering

Aanbeveling: Ja

9

14 januari 2021

Snel verzonden en prima verpakt

Bestelling ging snel en makkelijk. Fijn dat ze het doosje een beetje plat hadden gemaakt zodat het met brievenbuspost ging, hoefde ik er niet voor thuis te blijven.

Aanbeveling: Ja

10

11 januari 2021

Snel besteld, snelle levering

Prima site en snelle levering.

Aanbeveling: Ja

10

11 januari 2021

Snel en correcte

Zeer snelle en correcte levering!
Onderbroekjes passen perfect, goede kwaliteit!

Aanbeveling: Ja

10

10 januari 2021

Prima ondergoed snel bezorgd

Uitstekend!

Aanbeveling: Ja

10

10 januari 2021

Snelle levering en goede artikelen

Goede site en produkten zijn goed. Snelle levering!

Aanbeveling: Ja

9

9 januari 2021

Goede service

Goede service, geen poespas, precies zoals verwacht

Aanbeveling: Ja

8

8 januari 2021

snel en goed

snel geleverd, goede bestelling en kwaliteit underwear

Aanbeveling: Ja

10

8 januari 2021

prima, snelle levering

vlot geleverd, prima verpakt

Aanbeveling: Ja

8

8 januari 2021

prima

snel besteld, goed en prima afgeleverd

Aanbeveling: Ja

10

7 januari 2021

Mooi product en goed geleverd

Ondanks de kleine vertraging als gevolg van de kerstdrukte, een mooi product geleverd en snelle reactie van de klantenservice

Aanbeveling: Ja

8

2 januari 2021

Zeer snel en voldoet volledig aan m'n verwachting

Zeer snel en voldoet volledig aan m'n verwachting

Aanbeveling: Ja

9

2 januari 2021

Snel geleverd Top

top

Aanbeveling: Ja

10

2 januari 2021

Falke sokken zijn als de Rolls-Royce onder de auto's

Ik heb al meer dan twintig jaar de sokken van Falke.
Wij lopen met onze honden plm. 5.000 km per jaar.
Mijn laatste paar voor deze aankoop heb ik maar liefst vijftien jaar mee gedaan, mede dankzij een goede pedicure.
Ik ben stellig van mening dat dit met geen enkele andere sok mogelijk is.
Dit bedrijf kan ik van harte aanbevelen, snelle levering, prima service en mijn volgende toekomstige aankoop zal weerom bij hun gebeuren.

Aanbeveling: Ja

10

2 januari 2021

Goede service, kwaliteit en prijs.

Vier paar sokken van Falke besteld die snel en goed zijn geleverd, ook nog eens voor een goede prijs. Mijn eerste aankoop bij JustUnderwear, maar niet de laatste.

Aanbeveling: Ja

10

31 december 2020

Gewoon zoals het hoort!

Gewoon zoals het hoort!

Aanbeveling: Ja

8

29 december 2020

Product prima prijs bij bestelling hoger als geadverteerd

bij bestelling zie je wel de correcte prijs.
geadverteerde prijs die je aanvankelijk ziet is lager

Aanbeveling: Ja

7

28 december 2020

Nette levering

Netjes alles geregeld van begin tot eind. Ook bij vragen, direct antwoord. Top

Aanbeveling: Ja

10

27 december 2020

Dik in orde!

Snel en goed geregeld. Binnen no time de bestelling in huis, zeer tevreden mee.

Aanbeveling: Ja

10

27 december 2020

Zeer goed

Bestelling kwam erg snel ondanks in drukke tijd besteld. Ook was er duidelijk communicatie waarneer pakketje binnen kwam ondergoed is ook geweldig

Aanbeveling: Ja

10

26 december 2020

Zorgvuldige, snelle levering

Top adres voor snelle en zorgvuldige levering van je bestelling.

Aanbeveling: Ja

10

23 december 2020

Snelle levering

Alles ok

Jammer dat Dhl het pakketje gewoon voor de deur legt

Aanbeveling: Ja

10

21 december 2020

ik had beter verwacht

Wanneer bepaalde zaken niet in stock zijn, vind ik dat ge er geen reclame voor moogt maken. Ik heb nu meer dan een week op mijn bestelling moeten wachten omdat ge me vertelde dat ge geen voorraad had en uw leverancier geen stock. Dat kan gewoon niet. Wij moeten wel direct betalen en dus hebt ge ons gegijzeld, wat ik niet apprecieer.

Aanbeveling: Nee

Reactie van HOM.store:

Beste Jan,

Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn in levertijden en wat ieder van ons mag verwachten. Daarom geven we op het moment dat een artikel niet direct uit voorraad geleverd kan worden dit aan op de product pagina en in het winkelwagentje met een te verwachten levertijd, zodat je voor het afrekenen kunt besluiten of je hier op wilt wachten of niet. Aan de hand van de reactie begrijp ik echter dat deze melding aan de aandacht is ontsnapt, waardoor een andere verwachting is ontstaan. Overigens is er altijd de mogelijkheid om te annuleren (om wat voor reden dan ook). Het aankoopbedrag wordt dan direct teruggestort en staat doorgaans de volgende dag weer op de rekening waarmee betaald is. Ik zie dat de artikelen inmiddels zijn geleverd zoals beloofd. Veel plezier met de bestelde items en als er nog vragen zijn staan we voor je klaar.

Met vriendelijke groet,
Team Just Underwear

5

20 december 2020

Perfect als altijd

Ik bestel hier altijd mijn Falke sokken. Zeer klantvriendelijk, snelle verzending en fijne goede producten.

Aanbeveling: Ja

10

20 december 2020

Snelle levering

Snelle levering en niet duur.

Aanbeveling: Ja

10

19 december 2020

Slecht product.

Sokken maat 47-50. Heb maat 47. Nauwelijks over mijn voet te krijgen, zo smal. En ik heb geen vocht in mijn voeten.

Aanbeveling: Nee

Reactie van HOM.store:

Hallo Vincent,

De sokken die je gekozen hebt (de sensitive serie) zijn redelijk op maat gemaakt en geven ook weinig mee. Overigens is de pasvorm van Falke wel vrij consistent, dus als deze niet geschikt is voor je voet, dan raad ik je niet aan een andere sok binnen het Falke assortiment te proberen. Als het puur om de rek van de sok gaat, dan ben je beter af met een sok waar meer elastan en polyamide in zit. Deze sokken geven meer mee. De Falke run sok (wat eigenlijk een sport sok is) is hier een goed voorbeeld van. Ook deze is beschikbaar in de grotere maten. Voor advies of vragen kun je altijd contact opnemen met onze helpdesk, dan helpen we je graag verder.

Met vriendelijke groet,
Team Just Underwear

1

17 december 2020

Top

Perfect service en top kwaliteit

Aanbeveling: Ja

10

14 december 2020

Afspraken na gekomen

Afspraken na gekomen

Aanbeveling: Ja

8

14 december 2020

Prima service ook wat betreft omruilen.

Wel vervelend dat DHL geen bewijs geeft dat ik mijn retourzending bij hun heb ingeleverd. Dit voelt bijzonder ongemakkelijk aan. Het gaat per slot van rekening om waardevolle goederen.
Graag een reactie van jullie hierop .
Met vriendelijke groet,

Aanbeveling: Ja

10

13 december 2020

Björn Borg boxershort setjes besteld

Prima prijs en kwaliteit verhouding.
Goede service.
Zeker een bedrijf waar je met een gerust hart iets bij kunt bestellen.

Aanbeveling: Ja

10

12 december 2020

Top

Duidelijke website, snelle levering

Aanbeveling: Ja

9

12 december 2020

Prima

....

Aanbeveling: Ja

10

12 december 2020

Prima slips e snelle levering

Heel mooi verpakt en goede merken

Aanbeveling: Ja

10

12 december 2020

Fijne winkel. Prima kwaliteit en service.

Prima kwaliteit spullen.

Aanbeveling: Ja

10

12 december 2020

Helemaal goed!

Eenvoudig bestelsysteem en doen gewoon wat je mag verwachten als klant, geleverde ondergoed (Pump) uitstekende kwaliteit!

Aanbeveling: Ja

8

12 december 2020

perfect

zeer goed ook de verzending was op tijd.

Aanbeveling: Ja

9

11 december 2020

Prima. Niets op aan te merken!

Niets op aan te merken. Duidelijk en eenvoudig.

Aanbeveling: Ja

8

11 december 2020

Correct en op tijd geleverd, goede kwaliteit-prijs verhouding.

Top

Aanbeveling: Ja

10

11 december 2020

Naar alle tevredenheid

Bestelling in goede orde ontvangen exact wat ik er van verwacht had

Aanbeveling: Ja

10

11 december 2020

Goede service

Bestellen gaat makkelijk en snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

11 december 2020

Prima levering en service

Een bedrijf met fijne mensen, die je prettig te woord staan en de afspraken nakomen.

Aanbeveling: Ja

10

11 december 2020

Snelle levering en prima prijs

Binnen een paar dagen de bestelling keurig verpakt door de brievenbus. Goed en betrouwbaar. Al meerdere malen hier iets besteld!

Aanbeveling: Ja

10

10 december 2020

Snelle levering

Prima ondergoed voor een aantrekkelijke prijs

Aanbeveling: Ja

10

10 december 2020

goed

ok

Aanbeveling: Ja

8

10 december 2020

Prima

Gewoon prima

Aanbeveling: Ja

9

10 december 2020

Snel geleverd

Snel geleverd. Fijne korting.

Aanbeveling: Ja

7

10 december 2020

snelle en correcte levering

geen moeilijke bestelling maar wel binnen 3 werkdagen geleverd conform mijn bestelling

Aanbeveling: Ja

9

10 december 2020

Geweldig

Geweldige slips en zitten lekker.
Ook beter geworden door de betere band van het ondergoed.

Aanbeveling: Ja

10

10 december 2020

Snelle levering

Snelle levering, prima

Aanbeveling: Ja

10
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier