Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
3747 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Gisteren

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 24
E: service@hom.store

29 december 2020

Product prima prijs bij bestelling hoger als geadverteerd

bij bestelling zie je wel de correcte prijs.
geadverteerde prijs die je aanvankelijk ziet is lager

Aanbeveling: Ja

7

28 december 2020

Nette levering

Netjes alles geregeld van begin tot eind. Ook bij vragen, direct antwoord. Top

Aanbeveling: Ja

10

27 december 2020

Dik in orde!

Snel en goed geregeld. Binnen no time de bestelling in huis, zeer tevreden mee.

Aanbeveling: Ja

10

27 december 2020

Zeer goed

Bestelling kwam erg snel ondanks in drukke tijd besteld. Ook was er duidelijk communicatie waarneer pakketje binnen kwam ondergoed is ook geweldig

Aanbeveling: Ja

10

26 december 2020

Zorgvuldige, snelle levering

Top adres voor snelle en zorgvuldige levering van je bestelling.

Aanbeveling: Ja

10

23 december 2020

Snelle levering

Alles ok

Jammer dat Dhl het pakketje gewoon voor de deur legt

Aanbeveling: Ja

10

21 december 2020

ik had beter verwacht

Wanneer bepaalde zaken niet in stock zijn, vind ik dat ge er geen reclame voor moogt maken. Ik heb nu meer dan een week op mijn bestelling moeten wachten omdat ge me vertelde dat ge geen voorraad had en uw leverancier geen stock. Dat kan gewoon niet. Wij moeten wel direct betalen en dus hebt ge ons gegijzeld, wat ik niet apprecieer.

Aanbeveling: Nee

Reactie van HOM.store:

Beste Jan,

Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn in levertijden en wat ieder van ons mag verwachten. Daarom geven we op het moment dat een artikel niet direct uit voorraad geleverd kan worden dit aan op de product pagina en in het winkelwagentje met een te verwachten levertijd, zodat je voor het afrekenen kunt besluiten of je hier op wilt wachten of niet. Aan de hand van de reactie begrijp ik echter dat deze melding aan de aandacht is ontsnapt, waardoor een andere verwachting is ontstaan. Overigens is er altijd de mogelijkheid om te annuleren (om wat voor reden dan ook). Het aankoopbedrag wordt dan direct teruggestort en staat doorgaans de volgende dag weer op de rekening waarmee betaald is. Ik zie dat de artikelen inmiddels zijn geleverd zoals beloofd. Veel plezier met de bestelde items en als er nog vragen zijn staan we voor je klaar.

Met vriendelijke groet,
Team Just Underwear

5

20 december 2020

Perfect als altijd

Ik bestel hier altijd mijn Falke sokken. Zeer klantvriendelijk, snelle verzending en fijne goede producten.

Aanbeveling: Ja

10

20 december 2020

Snelle levering

Snelle levering en niet duur.

Aanbeveling: Ja

10

19 december 2020

Slecht product.

Sokken maat 47-50. Heb maat 47. Nauwelijks over mijn voet te krijgen, zo smal. En ik heb geen vocht in mijn voeten.

Aanbeveling: Nee

Reactie van HOM.store:

Hallo Vincent,

De sokken die je gekozen hebt (de sensitive serie) zijn redelijk op maat gemaakt en geven ook weinig mee. Overigens is de pasvorm van Falke wel vrij consistent, dus als deze niet geschikt is voor je voet, dan raad ik je niet aan een andere sok binnen het Falke assortiment te proberen. Als het puur om de rek van de sok gaat, dan ben je beter af met een sok waar meer elastan en polyamide in zit. Deze sokken geven meer mee. De Falke run sok (wat eigenlijk een sport sok is) is hier een goed voorbeeld van. Ook deze is beschikbaar in de grotere maten. Voor advies of vragen kun je altijd contact opnemen met onze helpdesk, dan helpen we je graag verder.

Met vriendelijke groet,
Team Just Underwear

1

17 december 2020

Top

Perfect service en top kwaliteit

Aanbeveling: Ja

10

14 december 2020

Afspraken na gekomen

Afspraken na gekomen

Aanbeveling: Ja

8

14 december 2020

Prima service ook wat betreft omruilen.

Wel vervelend dat DHL geen bewijs geeft dat ik mijn retourzending bij hun heb ingeleverd. Dit voelt bijzonder ongemakkelijk aan. Het gaat per slot van rekening om waardevolle goederen.
Graag een reactie van jullie hierop .
Met vriendelijke groet,

Aanbeveling: Ja

10

13 december 2020

Björn Borg boxershort setjes besteld

Prima prijs en kwaliteit verhouding.
Goede service.
Zeker een bedrijf waar je met een gerust hart iets bij kunt bestellen.

Aanbeveling: Ja

10

12 december 2020

Top

Duidelijke website, snelle levering

Aanbeveling: Ja

9

12 december 2020

Prima

....

Aanbeveling: Ja

10

12 december 2020

Prima slips e snelle levering

Heel mooi verpakt en goede merken

Aanbeveling: Ja

10

12 december 2020

Fijne winkel. Prima kwaliteit en service.

Prima kwaliteit spullen.

Aanbeveling: Ja

10

12 december 2020

Helemaal goed!

Eenvoudig bestelsysteem en doen gewoon wat je mag verwachten als klant, geleverde ondergoed (Pump) uitstekende kwaliteit!

Aanbeveling: Ja

8

12 december 2020

perfect

zeer goed ook de verzending was op tijd.

Aanbeveling: Ja

9

11 december 2020

Prima. Niets op aan te merken!

Niets op aan te merken. Duidelijk en eenvoudig.

Aanbeveling: Ja

8

11 december 2020

Correct en op tijd geleverd, goede kwaliteit-prijs verhouding.

Top

Aanbeveling: Ja

10

11 december 2020

Naar alle tevredenheid

Bestelling in goede orde ontvangen exact wat ik er van verwacht had

Aanbeveling: Ja

10

11 december 2020

Goede service

Bestellen gaat makkelijk en snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

11 december 2020

Prima levering en service

Een bedrijf met fijne mensen, die je prettig te woord staan en de afspraken nakomen.

Aanbeveling: Ja

10

11 december 2020

Snelle levering en prima prijs

Binnen een paar dagen de bestelling keurig verpakt door de brievenbus. Goed en betrouwbaar. Al meerdere malen hier iets besteld!

Aanbeveling: Ja

10

10 december 2020

Snelle levering

Prima ondergoed voor een aantrekkelijke prijs

Aanbeveling: Ja

10

10 december 2020

goed

ok

Aanbeveling: Ja

8

10 december 2020

Prima

Gewoon prima

Aanbeveling: Ja

9

10 december 2020

Snel geleverd

Snel geleverd. Fijne korting.

Aanbeveling: Ja

7

10 december 2020

snelle en correcte levering

geen moeilijke bestelling maar wel binnen 3 werkdagen geleverd conform mijn bestelling

Aanbeveling: Ja

9

10 december 2020

Geweldig

Geweldige slips en zitten lekker.
Ook beter geworden door de betere band van het ondergoed.

Aanbeveling: Ja

10

10 december 2020

Snelle levering

Snelle levering, prima

Aanbeveling: Ja

10

10 december 2020

Makkelijk shoppen, goede prijs, snelle levering

Aantal keer al iets besteld en geen teleurstelling

Aanbeveling: Ja

10

9 december 2020

perfect!

De bestelling, de levertijd en levering was uitermate goed!

Aanbeveling: Ja

9

9 december 2020

Snel en correct zakendoen met JustUnderwear

Zeer positief!

Aanbeveling: Ja

10

9 december 2020

.

.

Aanbeveling: Ja

10

9 december 2020

Zeer goed

Nog nooit problemen gehad!!!

Aanbeveling: Ja

10

9 december 2020

makkelijk bestellen,goede en nette levering kortom een fijn bedrijf om zaken mee te doen

wat heel plezierig is dat je makkelijk kunt bestellen en af rekenen. Het produkt is makkelijk te volgen en wordt keurig en goed verpakt geleverd. Ik vind het zeker een aanrader en zal in de toekomst zeker weer bij hun bestellen.

Aanbeveling: Ja

9

9 december 2020

Snelle levering.

Snel geleverd, netjes verpakt en de bestelde artikelen voldoen aan mijn verwachtingen.

Aanbeveling: Ja

8

9 december 2020

Gewoon helemaal prima

Niks aan op te merken, makkelijk besteld, goede prijs, snel geleverd.

Aanbeveling: Ja

10

9 december 2020

alles perfect en snel geregeld, ook de retouren

super

Aanbeveling: Ja

9

9 december 2020

Perfecte service!

Een aantal boxers en jocks besteld. Een beschadigd exemplaar werd zonder gedoe vervangen. Top! Kom zeker terug

Aanbeveling: Ja

10

8 december 2020

Super kwaliteit

Snelle levering
Super kwaliteit zijn de Björn Borg performance shorts!!

Aanbeveling: Ja

10

8 december 2020

Snel en goed

Snelle levering en netjes verpakt. Vandaag bestellen en morgen in huis.

Aanbeveling: Ja

10

7 december 2020

Piccobello

Buiten de slechte levering, maar gevolg van B-post, ben ik zeer tevreden met de kwaliteit en het aanvoelen van het geleverde ondergoed.

Aanbeveling: Ja

8

7 december 2020

Uitstekend

Vlot en duidelijk

Geen verborgen kosten of onduidelijkheden
Voor mij beter dan Hom zelf.
Als er iets aan op te merken zou zijn is dat niet alles in alle maten leverbaar is . Maar eigenlijk is het wel duidelijk hoe dat komt.

Aanbeveling: Ja

9

7 december 2020

Snelle levering, zeer goede kwaliteit

De bestelling werd snel geleverd, product past perfect en van zeer goede kwaliteit

Aanbeveling: Ja

10

7 december 2020

Without justUnderwear you are nowhere

Best qualty
Best choose
Best service
Just the best

Aanbeveling: Ja

10

7 december 2020

Snelle levering. Top kwaliteit

Groot assortiment
Ruilen van maat is geen probleem
Kwaliteitsproducten
Vriendelijke service

Volgende dag in huis

Aanbeveling: Ja

10
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier