Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
3747 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Gisteren

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 24
E: service@hom.store

7 december 2020

Uitstekend

Klantvriendelijk geholpen. Direct het juiste afvies.

Aanbeveling: Ja

10

7 december 2020

top Falke wandelsokken goede kwaliteit en maat snel geleverd

besteld Falke wandelsokken.
Top kwaliteit en prima prijs
in de middag besteld en de volgende dag al in huis super!!!

Aanbeveling: Ja

10

7 december 2020

Zeer degelijk

De kwaliteit van het ondergoed Hom is zeer goed te noemen.

Aanbeveling: Ja

10

7 december 2020

Snelle levering

Besteld en daarna snel geleverd

Aanbeveling: Ja

9

6 december 2020

Goedkoop en grote keuze

Mooie acties en enorme keuze. Vlot geleverd.

Aanbeveling: Ja

9

6 december 2020

Prachtige tanga slips

Zitten erg goed en staan perfect, ga er zeker meer bestellen

Aanbeveling: Ja

10

6 december 2020

Top

Top !

Aanbeveling: Ja

10

6 december 2020

mooi

zit prima

Aanbeveling: Ja

8

6 december 2020

Correcte levering

Tevreden over communicatie en levering

Aanbeveling: Ja

10

6 december 2020

Snel, goed en een mooie prijs

Zeker een aanrader. Prachtig mooie lingerie kunnen kopen voor mijn vrouw als cadeau. Snel geleverd, keurige kwaliteit en niet duur. Overzichtelijke website, bestellen was makkelijk kortom helemaal top

Aanbeveling: Ja

10

5 december 2020

Goed en snel!

Prima!

Aanbeveling: Ja

10

4 december 2020

Netjes

Goede site, netjes afgewikkeld.

Aanbeveling: Ja

10

28 november 2020

perfect

prima

Aanbeveling: Ja

10

27 november 2020

Heldere site en snelle bezorging

Helemaal prima
Gunstige prijs voor merk sokken. Daags erop in huis.

Aanbeveling: Ja

10

24 november 2020

Hele goede service

Ik had het beatrld en een paar dagen later lag hetal in de bus toppie

Aanbeveling: Ja

9

24 november 2020

Snel geleverd en tegen goede prijs.

Prima.

Aanbeveling: Ja

10

23 november 2020

Super snelle service

Super snelle service.

Aanbeveling: Ja

8

22 november 2020

Super

Super service nice and confidential packet, amazing underwater xxxxx

Aanbeveling: Ja

10

21 november 2020

Nvt

Nvt

Aanbeveling: Ja

10

21 november 2020

Prima en snelle service

Prima service en snelle levering.

Aanbeveling: Ja

9

21 november 2020

Snelle levering.

Alles verliep vlot.

Aanbeveling: Ja

7

20 november 2020

Goed

Goed

Aanbeveling: Ja

8

19 november 2020

Overzichtelijke website en snelle levering

Ik was op zoek naar nieuw ondergoed en kwam niet echt bewust op de website van JustUnderwear.

Plezierig zoeken en snel een keuze kunnen maken. De levering was er inderdaad 2 dagen later.

Aanbeveling: Ja

10

19 november 2020

Lekker snel geleverd

Voor een operatie had ik even snel nieuwe spullen nodig en dit werd super snel geleverd, mooie kwaliteit. Top

Aanbeveling: Ja

10

19 november 2020

Geslaagd

Juiste producten...goede verpakking... geen probleem bij aflevering

Aanbeveling: Ja

10

19 november 2020

Geweldig

Prima, voldoet perfect.

Aanbeveling: Ja

10

16 november 2020

Super goede service !!

Super goede service, snelle communicatie. Snelle levering. Probleem heel fijn opgelost !! Kom zeker weer terug.

Aanbeveling: Ja

10

16 november 2020

Top

Snelle levering

Aanbeveling: Ja

8

16 november 2020

Goed

Badpak besteld, was toch niet de goede maat. Andere ook niet naar mijn zin. Heb beide terug gestuurd.
Weet nu niet of ik mijn geld terug krijg..

Aanbeveling: Ja

8

15 november 2020

keurige oplossing

Mijn klacht is keurig in behandeling genomen. Bovendien heb ik een gratis extra shortje ontvangen als dank voor mijn medewerking.

Aanbeveling: Ja

7

15 november 2020

Prima product

Triumpf heeft goede producten

Aanbeveling: Ja

8

14 november 2020

Goede service

Goede service en bij vragen via e-mail duidelijke informatie

Aanbeveling: Ja

10

13 november 2020

Perfecte producten

Pasvorm producten zeer goed en snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

13 november 2020

Helemaal tevreden

Snelle levering, top producten, fijn achteraf betalen!

Aanbeveling: Ja

10

13 november 2020

Geweldig !!

Mooi underwear , genoeg keus , snelle levering , elke keer als ik bestel ben ik tevreden

Aanbeveling: Ja

10

13 november 2020

Nette afhandeling

Na levering bleek dat de maat niet goed was. Na mailcontact hierover, reageerde het bedrijf direct en stelde voor om te ruilen. Ook kreeg ik advies hierover. De nieuwe order werd direct klaargezet en de goederen werden geretourneerd.
Echte merk werd geleverd, geen namaak spul.

Aanbeveling: Ja

10

12 november 2020

Precies wat ik wilde

Goede ondergoed, redelijke prijs, perfect, conform afspraak geleverd.

Aanbeveling: Ja

10

10 november 2020

zeer vlugge en vlotte ontvangst

product voldoet 100% prima pasvorm geen krimp na wassen

Aanbeveling: Ja

10

9 november 2020

Snelle service en levering.

Vandaag besteld, morgen in huis.

Aanbeveling: Ja

8

6 november 2020

uitstekende servive

Besteld, teruggezondeni.v.m. te kleine maat en per omgaande juiste maatontvangen.Prima telef. contact. Dank.

Aanbeveling: Ja

9

6 november 2020

Eenvoudig te bestellen

Goede website, snel kunnen bestellen en binnen paar dagen door de brievenbus. Prima.

Aanbeveling: Ja

10

5 november 2020

De artikelen zijn goed afgeleverd en naar tevredenheid

Prima

Aanbeveling: Ja

8

5 november 2020

Vlot en betrouwbaar

Ik werd gebeld over het feit dat een bepaalde kleur niet voorradig was.

Daardoor ging ik akkoord met een andere kleur. Geen probleem!

Aanbeveling: Ja

10

5 november 2020

Prima snelle levering!!

Top kwaliteit en keurig verzorgd.

Aanbeveling: Ja

10

4 november 2020

Goede ervaring

Vlotte bestelling en levering.

Aanbeveling: Ja

8

2 november 2020

Betrouwbaar

snelle correcte levering. Ruilen was geen probleem na telefonisch overleg. Zeer prettig geholpen.

Aanbeveling: Ja

10

2 november 2020

Goede afhandeling

Ik had een setje van 3 boxershorts besteld, waarvan er 1 al na 1 keer dragen de naad los liet. Waarbij ik daarna erg goed en snel geholpen ben om dat op te lossen

Aanbeveling: Ja

10

1 november 2020

Super!!

Snel, perfect en prima service

Aanbeveling: Ja

10

1 november 2020

Levering goed en op tijd.

Prima

Aanbeveling: Ja

10

30 oktober 2020

duurt lang voor een webwinkel

tussen bestellen en leveren zat 1 week, dat vond ik voor een webwinkel rijkelijk lang. Ook werden we niet tussentijds geïnformeerd dat de levering van de bestelling iets langer dan normaal zou duren
Dit zou een neutrale aanbeveling worden was het niet dat er gekozen moet worden tussen ja of nee. Gezien de geleverde producten is dan voor ja gekozen

Aanbeveling: Ja

6
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier