Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
3066 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Gisteren

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 24
E: service@hom.store

9 juli 2019

Zeer correct

Snelle levering, snelle creditering van teruggestuurd item

Aanbeveling: Ja

10

8 juli 2019

Precies zoals ik het wil!

Snelle levering en het draagt heerlijk. Perfect ondergoed.

Aanbeveling: Ja

10

7 juli 2019

Veel te late levering!

Op de site wordt aangegeven dat het bestelde op voorraad is, maar dat blijkt niet te kloppen. Hierover wordt niet gecommuniceerd. Na telefonische vraag wordt verteld dat het nog wel een week gaat duren.....uiteindelijk werd het pakket netjes geleverd.

Aanbeveling: Nee

4

7 juli 2019

Gewoon top!

2 speedo badpakken gekocht..
Snel geleverd en gunstige prijs..

Blij mee 🤪

Aanbeveling: Ja

10

6 juli 2019

Goed product, en super snelle levering

Helemaal perfect.

Aanbeveling: Ja

9

6 juli 2019

Top services

Top services

Aanbeveling: Ja

10

5 juli 2019

zeer goede service!!

Heb nog maar 2 x besteld bij JustUnderwear, maar wat we nodig, toffe, kwalitatieve zwembroeken, vinden we er zeker voor eerlijke prijzen.
Zullen bij JustUnderwear zeker en vast nogmaals bestellen.

Aanbeveling: Ja

10

4 juli 2019

Heel goede service

Heel goede service

Aanbeveling: Ja

8

3 juli 2019

Top!

Voor de eerste keer wat besteld, op vrijdag, en zaterdag al in huis. Top!

Aanbeveling: Ja

10

1 juli 2019

Top

Snelle levering, goed geregeld!

Aanbeveling: Ja

10

30 juni 2019

Snelle en correcte bezorging

Levering en producten zoals verwacht.

Goede correcte prijs

Aanbeveling: Ja

10

30 juni 2019

Supersnelle leverin!!,👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Goede duidelijke bevestiging van bestelling.
Super snelle levering
Geen hoge verzendkosten

Gewoon goed!!

Aanbeveling: Ja

10

29 juni 2019

Gewoon goed

Afspraak na komen vindt ik belangrijk.
Dag van levering!

En dat was goed.

Aanbeveling: Ja

10

28 juni 2019

Goede service

Twee zwembroeken besteld, waarvan er één te groot was. Snel geleverd en ook retourzending ging soepel. Eenvoudig, kostenloos en snel mijn geld terug.

Aanbeveling: Ja

8

28 juni 2019

super snel

een bedrijf dat levert zoals het hoort

Aanbeveling: Ja

9

25 juni 2019

Top

Super, goede communicatie

Aanbeveling: Ja

9

24 juni 2019

duidelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering

Overzichtelijke website, snel gevonden wat je zoekt, makkelijk bestellen en snelle levering.

Aanbeveling: Ja

8

23 juni 2019

Perfect verloop van mijn aankoop

Ik zou niet weten wat ik meer zou kunnen verwachten.
Besteld wat ik nodig had en in de kortste keren geleverd in perfecte staat in mijn brievenbus.

Aanbeveling: Ja

10

22 juni 2019

Klantvriendelijk

Goede service koop graag daar weer

Aanbeveling: Ja

10

21 juni 2019

goede service

goede service bij regelmaat aanbiedingen die per mail tot ons komen
de zending is altijd op tyd
goede kwaliteit tegen aantrekkelijke prijs

Aanbeveling: Ja

10

21 juni 2019

Top.

Top,

Aanbeveling: Ja

9

21 juni 2019

Keurig verpakt. Overzichtelijke site. Helaas beperkte voorraad voor wat betreft mijn gekozen artikel

Is hierboven beschreven

Aanbeveling: Ja

8

16 juni 2019

Correcte afhandeling en goede service

Heel positief en zeker voor herhaling vatbaar

Aanbeveling: Ja

8

16 juni 2019

Zeer goede service!

Snel geleverd, netjes verpakt.

Aanbeveling: Ja

10

15 juni 2019

Perfect

Het zit echt lekker en zou nog keer bestellen.

Aanbeveling: Ja

10

15 juni 2019

Goede, snelle levering met goede prijs/kwaliteitverhouding

Snelle levering met een goede prijs/ kwaliteitverhouding

Aanbeveling: Ja

10

12 juni 2019

snelle en goede levering

snelle en goede levering

Aanbeveling: Ja

10

12 juni 2019

Goede en snelle levering

JustUnderware doet wat ze op de site zegt, namelijk snel en goed leveren.

Aanbeveling: Ja

8

11 juni 2019

Uitstekende dienstverlening

Op woensdag 29 mei (voor hemelvaart) een bestelling geplaatst voor 6 paar Falke Airport+ sokken (tegen de beste prijs die ik kon vinden op internet), direct een bevestiging gekregen van de order, op vrijdag 31 mei een bericht dat de bestelling was verzonden en op 1 juni de bestelling ontvangen.

Kwaliteit van de sokken is uitstekend, lopen heerlijk, maar dat wist ik al aangezien ik al 2 paar van deze sokken had. Prijs was wel veel beter dan dat ik voor de eerste 2 paar betaald heb (bijna 30% voordeliger).

Prima webshop, goede prijzen en levering, absolute aanrader.

Minpunten? Als ik er al 1 moet noemen, jammer dat de order niet op woensdagavond werd afgehandeld zodat ik de levering op vrijdag al kreeg.

Aanbeveling: Ja

9

8 juni 2019

Gemiddeld

Het zou fijn zijn geweest om op de hoogte gehouden te worden van het feit dat de bezorging erg lang op zich liet wachten. Ik heb na twaalf dagen zelf moeten bellen.

Aanbeveling: Ja

6

7 juni 2019

Groetjes Ede snelle levering

Goede service, snelle levering en zeker voor herhaling vatbaar

Aanbeveling: Ja

8

6 juni 2019

Top

Geen vreemde dingen

Aanbeveling: Ja

10

4 juni 2019

Super!

snelle levering, proper ingepakt

Aanbeveling: Ja

10

4 juni 2019

Mooie, duidelijke site en snelle en keurige levering!

Zeer tevreden over de keuze op de site. Duidelijke site met een goed overzicht. Snelle levering in keurig verpakking.

Aanbeveling: Ja

10

3 juni 2019

Goed

Alles was in orde, langere levertijd van tevoren aangegeven maar was uiteindelijk toch eerder bezorgd.

Aanbeveling: Ja

10

2 juni 2019

prima

precies wat ik zocht en voor een prima prijs

Aanbeveling: Ja

10

1 juni 2019

Duidelijke website

Duurde erg lang voor artikelen geleverd werden. Onduidelijke e niet kloppende levertijden

Aanbeveling: Ja

8

31 mei 2019

vriendelijk geholpen met goede service

Ik had verkeerde slips besteld, ben telefonisch heel uitgebreid en vriendelijk te woord gestaan Het was even onduidelijk welke ik nu moest hebben (sloggies) maar werd goed uitgelegd

Aanbeveling: Ja

10

31 mei 2019

Fantastische service, ruime keuze

Fantastische service, ik wilde iets omruilen en kreeg de nieuwe zending al opgestuurd voordat ik de oude had geretourneerd. En dat terwijl ik maar 1x had betaald!

Aanbeveling: Ja

10

31 mei 2019

Goede service en snelle levering

Erg tevreden

Aanbeveling: Ja

9

29 mei 2019

Goede en duidelijke website. Wachten al meer dan 15 werkdagen op enkele slips, geen enkele communicatie. Maken de leveringstermijn niet waar en komen na een telefoontje met de opmerking dat het een verwachte levertijd was.....Ze hebben uiteraard wel de betaling al 15 werkdagen binnen.
Slechte service voor een webwinkel, zal hier dan ook niets meer bestellen zijn meer webwinkels gespecialiseerd in ondergoed.

Aanbeveling: Nee

Reactie van HOM.store:

Beste G. Kiessewetter,

Jammer dat we niet kunnen voldoen aan de verwachting die is ontstaan. Indien er niet voldoende voorraad blijkt te zijn geven we in het winkelwagentje vooraf altijd een verwachte levertijd aan. In dit geval was dit 14 dagen. Let wel dat dit altijd een verwachting is. Meestal zijn de artikelen eerder op voorraad, soms later, omdat we hier natuurlijk altijd afhankelijk zijn van de fabrikant.

De bestelde producten komen naar verwachting in de loop van volgende week weer op voorraad. Mocht de levertermijn daarmee te lang worden dan kan de order uiteraard geannuleerd worden door onze helpdesk en zal het aankoopbedrag de volgende werkdag weer op de rekening staan.

Met vriendelijke groet,
Team Just Underwear.

1

29 mei 2019

Top!

Goede spullen voor een goede prijs. Miss wat meer ontwerpen, want wil er nog meer hebben. 😉 Kwaliteit is top!

Aanbeveling: Ja

10

28 mei 2019

prima service met persoonlijk contact.

prima service met persoonlijk contact.

Aanbeveling: Ja

10

28 mei 2019

na dat alles goed gegaan is met de bestellingen en de spullen goed geleverd zijn waren er met de betaling wat kleine problemen aan de kant van just underwear en daar begonnen de problemen wat just underwear had het inhoo incasso bureau ingeschakeld om 90 euro op te laten halen bij mij en daardoor werd dus eigenlijk heel duidelijk wat door wat voor mensen just underwear gerund wordt en die zich met zo'n incasso bureau in laat want dat weet je dat krijg je te horen je te horen van je klanten
want die worden door dat graf kut incasso bedrijf inhoo tien tot 20 x gebeld en onder druk gezet door 20 emailtjes en en 20 sms.jes totdat je dat kut bedrijf opbelt in alle woede en ze dus op zal zoeken want ik lig nou niet echt wakker van dat soort klote bedrijven
en dat om fucking 90 euro wat opgelopoen is tot 140 euro om dat je 2 weken te klaat was met betalen omdat just underwear dat verkeerd doorgegeven had

Aanbeveling: Nee

Reactie van HOM.store:

Beste Jan,

Voor achteraf betalen is ieder zelf verantwoordelijk voor de betaling. Mocht dit vergeten worden dan sturen wij natuurlijk een herinnering.
Als na meerdere herinneringen betaling nog steeds uitblijft rest ons niks anders dan de vordering over te dragen aan een incasso bureau. Zij rekenen hiervoor €40,--
Om vervolgens het aankoopbedrag direct aan ons over te maken zorgt niet voor kwijtschelding van dit bedrag. Deze kosten zijn immers al gemaakt. Er is hier dus geen fout gemaakt. Daarom is een tijdige betaling altijd van belang of is de keuze voor 1 van de andere betaalwijzes wellicht een betere optie om dit soort vervelende situaties te voorkomen.

Met vriendelijke groet,
Team Just Underwear

1

27 mei 2019

Snelle levering

Er staat vermeldt dat de levertijd 3-5 dagen is, volgende dag in huis. Top!

Aanbeveling: Ja

10

26 mei 2019

goede service en snel

goede service en snel

Aanbeveling: Ja

7

24 mei 2019

Ruim assortiment, overzichtelijke web site, vlotte en correcte afhandeling van de bestelling

.

Aanbeveling: Ja

9

24 mei 2019

Snelle levering en mooie producten. Een goede klantenservice

Aanbeveling: Ja

10

23 mei 2019

Aanbeveling: Ja

9

23 mei 2019

Ik heb eigenlijk niets dan goeds te melden over dit bedrijf. De site staat al lang bij mijn favorieten. Uitstekende producten, vriendelijke service, vlotte communicatie, snelle levering, geen gedoe.

Aanbeveling: Ja

10
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier