Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
3714 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: 5 juni 2021

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 24
E: service@hom.store

13 november 2020

Helemaal tevreden

Snelle levering, top producten, fijn achteraf betalen!

Aanbeveling: Ja

10

13 november 2020

Geweldig !!

Mooi underwear , genoeg keus , snelle levering , elke keer als ik bestel ben ik tevreden

Aanbeveling: Ja

10

13 november 2020

Nette afhandeling

Na levering bleek dat de maat niet goed was. Na mailcontact hierover, reageerde het bedrijf direct en stelde voor om te ruilen. Ook kreeg ik advies hierover. De nieuwe order werd direct klaargezet en de goederen werden geretourneerd.
Echte merk werd geleverd, geen namaak spul.

Aanbeveling: Ja

10

12 november 2020

Precies wat ik wilde

Goede ondergoed, redelijke prijs, perfect, conform afspraak geleverd.

Aanbeveling: Ja

10

10 november 2020

zeer vlugge en vlotte ontvangst

product voldoet 100% prima pasvorm geen krimp na wassen

Aanbeveling: Ja

10

9 november 2020

Snelle service en levering.

Vandaag besteld, morgen in huis.

Aanbeveling: Ja

8

6 november 2020

uitstekende servive

Besteld, teruggezondeni.v.m. te kleine maat en per omgaande juiste maatontvangen.Prima telef. contact. Dank.

Aanbeveling: Ja

9

6 november 2020

Eenvoudig te bestellen

Goede website, snel kunnen bestellen en binnen paar dagen door de brievenbus. Prima.

Aanbeveling: Ja

10

5 november 2020

De artikelen zijn goed afgeleverd en naar tevredenheid

Prima

Aanbeveling: Ja

8

5 november 2020

Vlot en betrouwbaar

Ik werd gebeld over het feit dat een bepaalde kleur niet voorradig was.

Daardoor ging ik akkoord met een andere kleur. Geen probleem!

Aanbeveling: Ja

10

5 november 2020

Prima snelle levering!!

Top kwaliteit en keurig verzorgd.

Aanbeveling: Ja

10

4 november 2020

Goede ervaring

Vlotte bestelling en levering.

Aanbeveling: Ja

8

2 november 2020

Betrouwbaar

snelle correcte levering. Ruilen was geen probleem na telefonisch overleg. Zeer prettig geholpen.

Aanbeveling: Ja

10

2 november 2020

Goede afhandeling

Ik had een setje van 3 boxershorts besteld, waarvan er 1 al na 1 keer dragen de naad los liet. Waarbij ik daarna erg goed en snel geholpen ben om dat op te lossen

Aanbeveling: Ja

10

1 november 2020

Super!!

Snel, perfect en prima service

Aanbeveling: Ja

10

1 november 2020

Levering goed en op tijd.

Prima

Aanbeveling: Ja

10

30 oktober 2020

duurt lang voor een webwinkel

tussen bestellen en leveren zat 1 week, dat vond ik voor een webwinkel rijkelijk lang. Ook werden we niet tussentijds geïnformeerd dat de levering van de bestelling iets langer dan normaal zou duren
Dit zou een neutrale aanbeveling worden was het niet dat er gekozen moet worden tussen ja of nee. Gezien de geleverde producten is dan voor ja gekozen

Aanbeveling: Ja

6

30 oktober 2020

Uitstekende webwinkel

Snelle levering, keurig verpakt.

Aanbeveling: Ja

10

29 oktober 2020

Leuke spullen, vlotte levering!

Leuke spullen, vlotte levering!

Aanbeveling: Ja

10

26 oktober 2020

Puntjes op de I

Snel, betrouwbaar, niet overdreven duur, meerdere betaalopties en met enige regelmatig een aanbieding. Zou wel heel prettig, makkelijk, leuk en logisch zijn als je ook een account zou kunnen aanmaken. En de minimale besteding voor gratis verzending zou echt wel wat omlaag mogen.

Aanbeveling: Ja

8

26 oktober 2020

professioneel en snel

gebruiksvriendelijke webshop en snelle levering. Aan te bevelen.

Aanbeveling: Ja

10

25 oktober 2020

Prima

Snelle service

Aanbeveling: Ja

10

24 oktober 2020

Prima, ze doen wat ze beloven

Bestellen is eenvoudige, levering correct en op de afgesproken dag/tijd.

Aanbeveling: Ja

9

23 oktober 2020

Voldeed aan de afspraken

Was mijn eerste ervaring met Just. Aan de producten kan niet veel mis zijn en de afspraken mbt tot levering zijn goed te volgen en op tijd geleverd.

Aanbeveling: Ja

8

22 oktober 2020

Prima

Prima.

Aanbeveling: Ja

9

22 oktober 2020

makkelijk en snel

mij ervaring is zeer goed, makkelijk en snel.

Aanbeveling: Ja

8

20 oktober 2020

Prima

Netjes op tijd ,goed verpakt dus geen overbodige plastic toestanden .

Aanbeveling: Ja

9

18 oktober 2020

Probleemloos on line bestellen en snel geleverd

Prima service

Aanbeveling: Ja

10

18 oktober 2020

Prima site en bestelling netjes afgehandeld

Prima site. Goede kwaliteitsproducten.

Bestelling netjes en verzorgd verzonden.

Aanbeveling: Ja

9

16 oktober 2020

Goed

Goed!

Aanbeveling: Ja

8

16 oktober 2020

Steeds in orde

Ik heb al meerdere keren besteld en telkens heel tevreden of het produkt,kwaliteit en prijs. Levering steeds goed.aanrader!

Aanbeveling: Ja

10

15 oktober 2020

Correct geleverd

Een correcte en vlugge levering

Aanbeveling: Ja

10

15 oktober 2020

Praktische website en nadien bestelling waarna vlotte en correcte levering!

Bestelling via praktische website waarna vlotte en correcte levering!

Aanbeveling: Ja

10

15 oktober 2020

Uitstekend

Uitstekend en snel

Aanbeveling: Ja

10

12 oktober 2020

Geweldig

Ontzettend klantvriendelijk en uitstekende kennis van zaken.

Aanbeveling: Ja

10

11 oktober 2020

Top

Toptop

Aanbeveling: Ja

10

11 oktober 2020

Bestelling en levering “gewoon zoals het hoort”

Géén kritiek, géén commentaar. Perfect dus!

Aanbeveling: Ja

10

10 oktober 2020

Snel en top

Snelle verzending, prijs/kwaliteit is goed. Aangename eerste ervaring met deze webshop. Kom zeker nog terug.

Aanbeveling: Ja

10

10 oktober 2020

heel vlotte online aankoop

gemakkelijke bestelling, correcte levering! prima!

Aanbeveling: Ja

10

10 oktober 2020

Snelle en correcte service

Merkartikelen aan goeie prijzen, perfecte service, heel tevreden

Aanbeveling: Ja

9

10 oktober 2020

Goede prijs, snelle levering

Al een paar keer hier besteld, er zijn regelmatig leuke aanbiedingen. Levering is altijd super snel.

Aanbeveling: Ja

10

9 oktober 2020

Maakt verwachtingen waar

Vlotte reactie op retour melding.

Aanbeveling: Ja

9

9 oktober 2020

Prachtig ondergoed

Prachtig ondergoed ook zeer prettig in het dragen

Aanbeveling: Ja

10

9 oktober 2020

Goeie site makkelijk bestellen en snel geleverd

Geweldig mooie site , gemakkelijk bestellen, snelle levering en goed verpakt.

Aanbeveling: Ja

10

9 oktober 2020

Zit als een tweede huid

Perfect, flinterdun, sexy

Aanbeveling: Ja

10

9 oktober 2020

Snelle levering en goede kwaliteit

Dit was mijn 2 bestelling en eigenlijk bijna dezelfde bestelling. De sloggi slip zit super comfortabel. Ik had ook een mooie korting dus meer moet dat niet zijn

Aanbeveling: Ja

10

8 oktober 2020

Snelle correcte bezorging.

Ik ken de producten, die ik bestelde al heel lang. Dan weet je wat je kunt verwachten. Dat is gewoon goed.

Aanbeveling: Ja

8

8 oktober 2020

Makkelijk en snel

Ruime keuze tegen aantrekkelijke prijs

Aanbeveling: Ja

10

8 oktober 2020

Vlotte levering , veel keuze .

Veel keuze en merken . Prima prijsstelling en vlotte levering .

Aanbeveling: Ja

8

8 oktober 2020

GOED

GEEN IDEE

Aanbeveling: Ja

10
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier