Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
2972 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Gisteren

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 24
E: service@hom.store

3 maart 2015

Aanbeveling: Ja

7

2 maart 2015

Zeer snelle levering en Goede service.

Aanbeveling: Ja

10

1 maart 2015

Correcte snelle levering van aankoop zoals je altijd zou wensen.

Aanbeveling: Ja

10

1 maart 2015

Alles ging van begint tot het einde perfect.

Aanbeveling: Ja

10

26 februari 2015

Site prima en overzichtelijk. Bestelling snel en accuraat.

Aanbeveling: Ja

9

25 februari 2015

Komen afspraken na mbt nalevering

Aanbeveling: Ja

10

25 februari 2015

correcte afhandeling

Aanbeveling: Ja

10

24 februari 2015

Gratis verzending en retouneren en de korting van en de zeer snelle levering en ook een pluspunt dat de geode maat aanwezig was Tot nu toe geen ga zo door

Aanbeveling: Ja

8

23 februari 2015

Goede kwaliteitsproducten, snel antwoord op gestelde vragen. Vriendelijke klantendienst. Ik kan slechts een 9 geven als beoordeling omdat ik toch lang heb moeten wachten op mijn bestelling (ruim 5 weken), doordat de bestelde producten niet in voorraad waren. Na vermelding dat de leverancier direct de producten zou doorsturen, heb ik na twee weken opnieuw zelf moeten informeren, waarop 's anderendaags mijn bestelling onmiddellijk is verzonden. Eind goed al goed!

Aanbeveling: Ja

9

23 februari 2015

Snelle verzending. Aantrekkelijke prijs.

Aanbeveling: Ja

8

22 februari 2015

Zeer snelle levering!

Aanbeveling: Ja

10

22 februari 2015

Aanbeveling: Ja

7

18 februari 2015

Perfect! en pakje heel snel ontvangen nog iets meer keuze in sapph lingerie en graag ook graag badmode van Sapph

Aanbeveling: Ja

10

17 februari 2015

Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, producten netjes verpakt, leuk dat je korting krijgt als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief

Aanbeveling: Ja

10

16 februari 2015

Snelle levering.en goede meldingen via email

Aanbeveling: Ja

6

16 februari 2015

Snelle levering
Ik werd meteen gebeld omdat op een artikel langere levertijd zat en er werd meegedacht over de oplossing

Aanbeveling: Ja

8

11 februari 2015

goederen netjes in plastiekzakjes geleverd binnen de termijn van 1 week

Aanbeveling: Ja

9

11 februari 2015

Aanbeveling: Ja

10

11 februari 2015

Aanbeveling: Ja

6

10 februari 2015

Aanbeveling: Ja

8

9 februari 2015

Erg mooie keus aan slips van Hom. Onberispelijke levering. De buren hoeven niet te weten waar de bestelling vandaan komt, dus s.v.p. de mogelijkheid bieden voor vermelden gegevens afzender zonder naam of met een naam als JU of zo.

Aanbeveling: Ja

Reactie van HOM.store:

Beste,

Allereerst bedankt voor uw feedback!

Wij hebben de tenaamstelling inmiddels aangepast op ons verzendlabel, zodat niet meer zichtbaar is dat er onderkleding in de verpakking zit.

10

9 februari 2015

Snelle levering

Aanbeveling: Ja

8

7 februari 2015

Snelle levering; prompt antwoord (zelfs in het weekend) toen ik een vraag over mijn bestelling stelde.

Aanbeveling: Ja

10

7 februari 2015

Snelle levering. Goed product.

Aanbeveling: Ja

9

5 februari 2015

Snelle levering en zeer goede kwaliteit

Aanbeveling: Ja

9

4 februari 2015

foto's komen overeen met het gekochte product, vaak is er kleurverschil maar daar is hier geen sprake van
levering is erg snel en correct
website overzichtelijk en werkt snel

Aanbeveling: Ja

10

4 februari 2015

snelle levering, correcte afhandeling

Aanbeveling: Ja

10

31 januari 2015

Aanbeveling: Ja

10

29 januari 2015

Aanbeveling: Ja

8

29 januari 2015

perfecte snelle levering doe zo verder

Aanbeveling: Ja

9

29 januari 2015

Super snelle levering

Aanbeveling: Ja

9

25 januari 2015

Snelle en nette levering. Je kunt zien bij een bestelling of je langer op de levering moet wachten omdat het product niet op voorraad is

Aanbeveling: Ja

8

22 januari 2015

Aanbeveling: Ja

8

20 januari 2015

Snelle levering en daarbij ook nog perfect in orde.

Aanbeveling: Ja

10

19 januari 2015

Supersnelle verwerking van de bestelling.
Bestelling simpel te vinden op de site
Gratis retour
Goede prijs

Aanbeveling: Ja

10

19 januari 2015

Snel en keurig ingepakt verzonden

Aanbeveling: Ja

10

15 januari 2015

gemakkelijk te bestellen en vlug geleverd

Aanbeveling: Ja

9

15 januari 2015

Aanbeveling: Ja

7

12 januari 2015

1. Duidelijke suite
2. Snelle en discrete levering Reactiesnelheid op vragen via de chat zou sneller kunnen.

Aanbeveling: Ja

9

12 januari 2015

Snelle levering, precies wat ik zocht. Mooie kortingsbon bij eerste levering. Helaas is mijn maat nu niet meer leverbaar, dus misschien eerste en meteen laatste bestelling.

Aanbeveling: Ja

7

12 januari 2015

Snel en correct

Aanbeveling: Ja

10

11 januari 2015

Ik moet noch geld terug krijgen,dan weet ik pas of het heel goed is

Aanbeveling: Ja

8

11 januari 2015

Goede en snelle service

Aanbeveling: Ja

10

9 januari 2015

leveren en service zeer goed

Aanbeveling: Ja

10

9 januari 2015

Aanbeveling: Ja

8

4 januari 2015

Aanbeveling: Ja

8

4 januari 2015

Aanbeveling: Ja

8

3 januari 2015

Supersnelle levering!

Aanbeveling: Ja

9

3 januari 2015

Snelle levering, aantrekkelijke prijs!

Aanbeveling: Ja

9

23 december 2014

Aanbeveling: Ja

7
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier