Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
2844 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: 16 juni 2019

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 24
E: service@hom.store

9 augustus 2014

snelle levering, zéér correct, TOP!

Aanbeveling: Ja

10

8 augustus 2014

Kwaliteit en pasvorm van de boxershorts is perfect. Snelle levering en goede service.

Aanbeveling: Ja

9

7 augustus 2014

Snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

6 augustus 2014

Aanbeveling: Ja

8

5 augustus 2014

Aanbeveling: Ja

8

4 augustus 2014

Snelle en correcte service, alvast bedankt!

Aanbeveling: Ja

9

3 augustus 2014

Alles perfect zoals ook de zeer snelle levering, ik beveel deze winkel aan iedereen aan!!! Top!!!

Aanbeveling: Ja

10

31 juli 2014

Super snelle levering!!

Aanbeveling: Ja

10

30 juli 2014

Aanbeveling: Ja

8

29 juli 2014

snelle levering , woon in BELGIE
schitterende service
een aanrader!!!

Aanbeveling: Ja

10

28 juli 2014

Werd zelfs persoonlijk gebeld omdat er iets mis ging bij de site wat betreft de bestelling doorgeven. Telefonisch mijn bestelling kunnen bevestigen en al snel het pakketje in huis. Topservice!

Aanbeveling: Ja

10

26 juli 2014

snelheid en correctheid

Aanbeveling: Ja

8

24 juli 2014

mooi shirt, netjes verpakt,prima kwaliteit.
zeker een reden om nog eens wat van deze mooie shirt te bestellen. vondt de onderkant van het shirt nog al lang ,net of ik een kort rokje aan had.:-)

Aanbeveling: Ja

9

24 juli 2014

- kwaliteit en goede service
- vlotte afhandeling van de bestelling en goede info rond producten

Aanbeveling: Ja

9

24 juli 2014

Duidelijke website
Snelle bezorging
Nette bezorging Eigenijk zijn die er niet

Aanbeveling: Ja

9

23 juli 2014

snelle levering geen. ga zo door

Aanbeveling: Ja

9

21 juli 2014

Conform afspraak geleverd

Aanbeveling: Ja

10

17 juli 2014

correct, snel

Aanbeveling: Ja

10

15 juli 2014

Alles goed geregeld, niet uitmuntend, maar maar gewoon goed. Beter hoeft het van mij niet

Aanbeveling: Ja

7

15 juli 2014

Aanbeveling: Ja

7

15 juli 2014

Prima

Aanbeveling: Ja

10

14 juli 2014

Aanbeveling: Ja

7

14 juli 2014

Aanbeveling: Ja

10

14 juli 2014

Hele snelle service

Aanbeveling: Ja

10

12 juli 2014

Goeden dag, ik ben zeer tevreden en het verbaasde mij dat de bestelling zo snel binnen was, ik had ook de goede maat gekozen, de pasvorm is ook okë. ik zal zeker nog bestellingen bij u plaatsen.

M.Vr.Gr. Frank Ekelschot

Aanbeveling: Ja

10

9 juli 2014

Snelle levering

Aanbeveling: Ja

9

8 juli 2014

- uitgebreid assortiment
- snelle levering
- gemakkelijk bestelproces

Aanbeveling: Ja

9

7 juli 2014

Netjes afgeleverd.

Aanbeveling: Ja

8

3 juli 2014

Snelle levering! Prima verzorgd!

Aanbeveling: Ja

10

2 juli 2014

Aanbeveling: Ja

8

30 juni 2014

lekker stof,
mooie kleuren,
juiste pasvorm meer keuze uit kleuren en bedrukkingen.

Aanbeveling: Ja

9

30 juni 2014

Alles perfect geleverd en snel!

Aanbeveling: Ja

10

29 juni 2014

9 De volgende dag was mijn bestelling al binnen. Bedankt voor de snelle afhandeling, een echte aanrader.

Aanbeveling: Ja

10

26 juni 2014

Alleen maar positief. Snelle gratis levering. Gewoon in de brievenbus. Helemaal top! Volgende keer weer!

Aanbeveling: Ja

10

25 juni 2014

Aanbeveling: Ja

8

23 juni 2014

Aanbeveling: Ja

10

23 juni 2014

Prima ondergoed - en Levering

Aanbeveling: Ja

7

23 juni 2014

snelle en correcte levering

Aanbeveling: Ja

10

20 juni 2014

Snelle levering, goede website Nog meer keuze bieden, bijzondere merken en modellen toevoegen

Aanbeveling: Ja

10

19 juni 2014

Snelle levering. Product van goede kwaliteit. Goede informatie na plaatsing van de bestelling. Een keurmerk, zodat je vooraf meer vertrouwen hebt in het bedrijf. Nu was het een beetje gokken.

Aanbeveling: Ja

8

19 juni 2014

De bestelling was snel geleverd, goede en duidelijke website. Prima service.

Aanbeveling: Ja

9

19 juni 2014

Alles prima een snel

Aanbeveling: Nee

10

19 juni 2014

De bestelling via internet is zeer gemakkelijk, goede site.
Levering en communicatie rondom aflevering is goed.
Zeer positief, ik had de verkeerde maat besteld, kon na telefonisch contact het product terugsturen, waarna ik de juiste maat zou ontvangen.
De retourzending is helaas niet aangekomen bij JustUnderwear, toch hebben zij mij het artikel in de juiste maat gestuurd, dat is klasse en voor mij een reden om zeer zeker meer bij hen te bestellen!

Aanbeveling: Ja

10

19 juni 2014

Very good service. I got my pachage delivered at my neighbour but that is post nl fault. Despite that it was very quick delivery Maybe to provide an option for receiving the package on a request so the client can track it and makes sure he is notified forthe deluvery, instead of the only one option to be delivered by normal post

Aanbeveling: Ja

9
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier