Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
3776 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: 11 januari 2022

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 24
E: service@hom.store

10 oktober 2020

heel vlotte online aankoop

gemakkelijke bestelling, correcte levering! prima!

Aanbeveling: Ja

10

10 oktober 2020

Snelle en correcte service

Merkartikelen aan goeie prijzen, perfecte service, heel tevreden

Aanbeveling: Ja

9

10 oktober 2020

Goede prijs, snelle levering

Al een paar keer hier besteld, er zijn regelmatig leuke aanbiedingen. Levering is altijd super snel.

Aanbeveling: Ja

10

9 oktober 2020

Maakt verwachtingen waar

Vlotte reactie op retour melding.

Aanbeveling: Ja

9

9 oktober 2020

Prachtig ondergoed

Prachtig ondergoed ook zeer prettig in het dragen

Aanbeveling: Ja

10

9 oktober 2020

Goeie site makkelijk bestellen en snel geleverd

Geweldig mooie site , gemakkelijk bestellen, snelle levering en goed verpakt.

Aanbeveling: Ja

10

9 oktober 2020

Zit als een tweede huid

Perfect, flinterdun, sexy

Aanbeveling: Ja

10

9 oktober 2020

Snelle levering en goede kwaliteit

Dit was mijn 2 bestelling en eigenlijk bijna dezelfde bestelling. De sloggi slip zit super comfortabel. Ik had ook een mooie korting dus meer moet dat niet zijn

Aanbeveling: Ja

10

8 oktober 2020

Snelle correcte bezorging.

Ik ken de producten, die ik bestelde al heel lang. Dan weet je wat je kunt verwachten. Dat is gewoon goed.

Aanbeveling: Ja

8

8 oktober 2020

Makkelijk en snel

Ruime keuze tegen aantrekkelijke prijs

Aanbeveling: Ja

10

8 oktober 2020

Vlotte levering , veel keuze .

Veel keuze en merken . Prima prijsstelling en vlotte levering .

Aanbeveling: Ja

8

8 oktober 2020

GOED

GEEN IDEE

Aanbeveling: Ja

10

8 oktober 2020

Prima

Netjes verzorgd. Goede producten.

Aanbeveling: Ja

9

8 oktober 2020

Goede prijzen, snel en netjes verpakt

Altijd op voorraad en goed geprijsd

Aanbeveling: Ja

8

8 oktober 2020

Prima

Na bestelling zag ik bij de bevestiging dat per abuis verkeerde huisnummer was ingevuld. Na tel. werd dit alsnog hersteld terwijl de levering al klaar stond. Prima kwaliteit.

Aanbeveling: Ja

10

8 oktober 2020

Prima

Snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

7 oktober 2020

Gedaan wat beloofd werd

De website wekt verwachtingen en die werden waargemaakt.

Aanbeveling: Ja

8

7 oktober 2020

Top service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5 sterren voor een goede service een top klantenservice

Aanbeveling: Ja

10

7 oktober 2020

Erg goed.

Snelle, correcte verzending!

Aanbeveling: Ja

9

7 oktober 2020

Snel geleverd en scherp geprijsd

.

Aanbeveling: Ja

9

7 oktober 2020

perfect

snelle levering en wat ik gekocht heb van HOME die zitten heerlijk

Aanbeveling: Ja

8

6 oktober 2020

super snelle bezorging

Dat het uitstekende onderbroeken waren wist ik al van vorige bestellingen. En best voordelig.

Aanbeveling: Ja

10

5 oktober 2020

Top

Goed verpakt, snelle service, leuke prijs.
Helemaal goed en echt een aanrader.

Aanbeveling: Ja

10

5 oktober 2020

topi

Had nieuwe Sapph onderbroeken besteld, waarvan 1 na 1 keer dragen ging scheuren gebeld en wordt gelijk nieuwe opgestuurd dit maak je niet meer zo vaak mee. geweldig toch dankje wel justunderwear.

Aanbeveling: Ja

9

5 oktober 2020

Gewoon netjes zoals het hoort

Vaker bij Just Underear besteld naar volle tevredenheid. Prima prijs/kwaliteit verhouding en besteld voor 17u is eigenlijk altijd volgende dag in huis. Eenmaal vertraging met bezorging meegemaakt en contact gezocht, keurig geholpen en gerust gesteld dat er op dat moment meer vertragingen waren bij vervoerder. Allemaal goedgekomen. Kortom goed bedrijf, leuk assortiment, leuke aanbiedingen; aanrader.

Keep up the good work Just Underwear!

Aanbeveling: Ja

10

4 oktober 2020

Zeer goed snelle service

Snelle levering stipt

Aanbeveling: Ja

10

4 oktober 2020

goed

goed tevreden

Aanbeveling: Ja

9

3 oktober 2020

In een woord alles naar wens

Wat moet ik hier nog over zeggen, het bestellen is makkelijk, de levering zeer snel en het product kende ik al jaren en is prima.

Aanbeveling: Ja

10

2 oktober 2020

Prima informatie en levering

Prima

Aanbeveling: Ja

10

2 oktober 2020

Geen bijzonderheden

Zoals je het wilt

Aanbeveling: Ja

10

1 oktober 2020

Top

Snelle en goede levering.

Aanbeveling: Ja

10

26 september 2020

Geweldig

Duidelijke site, nette prijzen en snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

26 september 2020

geweldig

snel en goede service

Aanbeveling: Ja

10

25 september 2020

Past helaas niet.

Gelukkig mag ik het product terugsturen. Ik wacht nog op het geld.

Aanbeveling: Nee

6

18 september 2020

Uitstekend

Overzichtelijke website, snelle levering en prima afterservice!

Aanbeveling: Ja

10

18 september 2020

Zeer goed

Goede kwaliteit
Vlotte levering
Dus uitstekend

Aanbeveling: Ja

10

17 september 2020

Top

Goed product/prijs

Aanbeveling: Ja

9

17 september 2020

Snel en goed.

Bestellen ging eenvoudig en ze stuurde het ook heel snel op.

Ben tevreden alleen kreeg ik niet hetgeen ik dacht besteld te hebben.

Ik had graag sapph basic Boxer van microvezel oude versies willen hebben. Donkere band met sapph en donkere letters en op de zijkant links sapph letters in grijsrubber. Zoals op de foto ook afgebeeld.

Kreeg de nieuwe versie. Beetje jammer

Groet Max

Aanbeveling: Ja

8

13 september 2020

Top

Doen wat ze beloven

Aanbeveling: Ja

10

13 september 2020

goede levering

goedkoop, goede kwaliteit en snel geleverd.

Aanbeveling: Ja

10

11 september 2020

Prima product en uitstekende snelle leveringsproces.

Prima producten ( Punto Blanco ) assortiment.

Aanbeveling: Ja

10

11 september 2020

Goed product

Fijn ondergoed voor een goede prijs.

Aanbeveling: Ja

10

11 september 2020

Doen wat je beloofd

Besteld en binnen een poep en een scheet door de brievenbus

Aanbeveling: Ja

10

11 september 2020

Super webshop

Kwam via google , op de site van Just Underwear, en hier ondertussen al 2x wat besteld en naar volle tevredenheid een mooi product gekocht, en via de Trace & Trace van DHL goed op de hoogte gehouden

Bestel er zeker weer.

Aanbeveling: Ja

10

10 september 2020

Top service!!

Het ruilen van een artikel ging snel en zonder problemen.

Aanbeveling: Ja

10

7 september 2020

Prima

Snel geleverd

Aanbeveling: Ja

10

7 september 2020

Alles naar wens verlopen

Zwembroek gekocht, en bestelling, ideal betaling, snelle en goedkope bezorging in brievenbuspakje: alles zoals het hoort.

Aanbeveling: Ja

10

6 september 2020

Makkelijke site

Ook voor service een top bedrijf.
Heb je special wensen kontakten en ze helpen je echt supper.

Aanbeveling: Ja

10

6 september 2020

Kwaliteit, zit hardstikke lekker.

Ik gebruik dit merk broekje bijna altijd. Ik ben nu bijna 74 jaar, en ik vind het belangrijk om je geld uit te geven aan goed en mooi ondergoed. Je moet ook al ben je geen maatje 38 meer, nog steeds goed voor je eigen zorgen. En dat begint bij mooi ondergoed.
Dit merk is fijn en goed , het blijft mooi en slijt heel langzaam.
Echt je geld waard. Ik ben wel eens naar een ander merk overgestapt, maar dat moet je echt niet doen. Dat is zonde van je geld.

Aanbeveling: Ja

9

6 september 2020

Prima zit goed

Bij sloggi altijd 1 maat groter dan je confectiemaat. Zit prima

Aanbeveling: Ja

8
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier