Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
2972 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Gisteren

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 24
E: service@hom.store

10 februari 2019

Snel en correct.

Aanbeveling: Ja

10

9 februari 2019

Ik had vier Falke sokken gekocht. Na de eerste wasbeurt ontstond er een gat in de sok op de naad. Ik meldde dit aan JustUnderwear en krijg nu geheel gratis een nieuw paar sokken. Echt een superservice. Dank.

Aanbeveling: Ja

10

8 februari 2019

Alles prima op tijd en netjes afgeleverd

Aanbeveling: Ja

10

8 februari 2019

Snelle levering

Aanbeveling: Ja

Reactie van HOM.store:

Hallo Maxime,

De actie voor Sloggi is 2+1 Gratis = 33% korting.

De actie wordt dus altijd voor je toegepast met 33% korting op elk besteld artikel, onafhankelijk van het bestelde aantal en welke combinatie je maakt. Wel zo makkelijk.

De slips die je besteld hebt kosten normaal 14,95 en deze heb je nu dus voor 9,95 per stuk kunnen aanschaffen. De actie is dus gewoon voor je toegepast.

Als er nog onduidelijkheden zijn kun je altijd contact opnemen met onze helpdesk, dan helpen we je graag verder.

Met vriendelijke groet,
Team Just Underwear

9

8 februari 2019

Goed en snel
Ook keurig en snel met retour
Een prima online bedrijf

Aanbeveling: Ja

10

8 februari 2019

Aanbeveling: Ja

9

5 februari 2019

ZEER snelle levering.
Er was een foutje in een geleverde onderbroek ( naad was los) en deze is onmiddellijk vervangen door andere.

Aanbeveling: Ja

10

5 februari 2019

Goede prijs en snelle levering!

Aanbeveling: Ja

10

5 februari 2019

Producten ontvangen volgens bestelling binnen afgesproken tijd. Verpakking iets te groot voor brievenbus. Daardoor kans op beschadiging ( gelukkig nu niet)

Aanbeveling: Ja

8

5 februari 2019

Aanbeveling: Ja

9

4 februari 2019

Vlotte levering

Aanbeveling: Ja

10

3 februari 2019

Prima, makkelijk bestellen en precies het merk en de maat die ik wilde. Snel geleverd

Aanbeveling: Ja

9

1 februari 2019

kwam keurig op tijd.

Aanbeveling: Ja

10

1 februari 2019

Komen afspraken na.
Nemen gelijk contact met koper wannier die vragen heeft.
Uitstekende sevice

Aanbeveling: Ja

10

1 februari 2019

Aanbeveling: Ja

10

29 januari 2019

Aanbeveling: Ja

9

28 januari 2019

snelle correcte levering , voldoet aan verwachting

Aanbeveling: Ja

10

28 januari 2019

Prima service en snelle levering.
Ook fijn dat ik achteraf kon betalen.

Aanbeveling: Ja

10

28 januari 2019

Snelle levering.
Goede aanbieding.
Precies het product zoals ik het verwachtte.

Aanbeveling: Ja

10

28 januari 2019

Accuraat en snel geleverd

Aanbeveling: Ja

10

28 januari 2019

5

Aanbeveling: Ja

10

27 januari 2019

Snel, goede kwalitiet. Goede aanbieding

Aanbeveling: Ja

10

26 januari 2019

zeer snelle behandeling van de bestelling. Dit zowel intern
in het bedrijf als verzending. TOP

Aanbeveling: Ja

9

26 januari 2019

Goede,overzichtelijke website.Snelle levering,en perfecte kwaliteit ondergoed. Deze service,en deze kwaliteit proberen vast te houden.

Aanbeveling: Ja

10

26 januari 2019

Makkelijk bestellen en snelle levering

Aanbeveling: Ja

9

25 januari 2019

Snelle levering en gunstige prijs

Aanbeveling: Ja

10

25 januari 2019

Super snelle en correcte levering!

Aanbeveling: Ja

8

25 januari 2019

Snelle levering tegen een concurrerende prijs N.v.t.

Aanbeveling: Ja

10

25 januari 2019

Veel keus en snelle levering. Vooral grote keus in badpakken van Speedo. Ook grote maten.

Aanbeveling: Ja

9

25 januari 2019

Snelle levering
Prijs gunstig Weinig voorraad

Aanbeveling: Ja

9

25 januari 2019

Snelle levering

Aanbeveling: Ja

7

25 januari 2019

Aanbeveling: Ja

10

25 januari 2019

Prima service, snel opgestuurd.

Aanbeveling: Ja

10

25 januari 2019

Site is duidelijk.
Snelle bezorging.

Aanbeveling: Ja

10

25 januari 2019

Top bedrijf ruilt direct iets om en stuurt het ook direct via de post op.

Aanbeveling: Ja

10

25 januari 2019

Snelle verzending, goede communicatie over bestel-, betaal- en verzendproces, scherpe prijzen

Aanbeveling: Ja

10

25 januari 2019

Snel geleverd. Bestelling keurig verzorgd. Brievenbus pakketje.

Aanbeveling: Ja

8

25 januari 2019

Snelle levering en vriendelijke reactie op email. Niks

Aanbeveling: Ja

10

24 januari 2019

Aanbeveling: Ja

10

21 januari 2019

zeer vlugge levering..prima

Aanbeveling: Ja

10

21 januari 2019

Snelle levering. Geen enkel probleem met de ruiling i.v.m. de juiste maat. Retourlabel en doos wordt door uw bedrijf verstrekt.

Aanbeveling: Ja

10

21 januari 2019

Keurige snelle levering. Goed verpakt. Er zat een beschadiging aan slip. Keurig en snel verholpen. Top!

Aanbeveling: Ja

10

21 januari 2019

Aanbeveling: Ja

9

21 januari 2019

Aanbeveling: Ja

8

20 januari 2019

snelle levering. ik moet nog wel afwachten hoe het met mijn retourzending gaat maar tot nu toe gaat alles soepel.

Aanbeveling: Ja

8

20 januari 2019

Supersnelle levering! Geen!

Aanbeveling: Ja

9

20 januari 2019

Ruime collectie, goede prijs

Aanbeveling: Ja

9

20 januari 2019

Duidelijke en daarmee fijne site, snelle levertijd ondanks dat mijn artikel tijdelijk uitverkocht was volgens de site!

Aanbeveling: Ja

7

20 januari 2019

Goede service. Snelle levering. Geen. Ga zo door!

Aanbeveling: Ja

10

18 januari 2019

snelle en correcte levering

Aanbeveling: Ja

10
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier