Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
3714 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: 5 juni 2021

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 24
E: service@hom.store

27 augustus 2020

Goed assortiment snelle levering

Goed assortiment snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

27 augustus 2020

Top!

Snelle levering en goede merken! Ze hebben precies wat ik zoek!

Aanbeveling: Ja

10

25 augustus 2020

Fantastische goede en snelle service!

Snelle service en prima verpakt !

Aanbeveling: Ja

10

24 augustus 2020

Heel snelle levering

Mijn bestelling werd heel snel geleverd. Hier koop ik zeker opnieuw.

Aanbeveling: Ja

10

23 augustus 2020

Bijzonder

De bestelling werd snel geleverd. Alleen is na 1 keer dragen de eerste slip al helemaal langs de naad afgescheurd. Lijkt erop als het een slip was die al heel lang op voorraad lag. Beetje dun en heel poreus. Ik heb hem dus na 1 keer dragen weggegooid. Afwachten hoe het de andere 3 nog overgebleven vergaat. Draag ze al jaren nooit eerder gebeurd. Jammer !

Met vr.gr.

Astrid van der Putten

Aanbeveling: Ja

6

23 augustus 2020

Gewoon goed

Goede en snelle service

Aanbeveling: Ja

9

22 augustus 2020

Goed

Goede website en snelle levering.

Aanbeveling: Ja

8

22 augustus 2020

Geweldig

Ik wist niet van het bestaan van deze site. Hier ga ik echt meer bestellen. Helaas was het niet mijn maat en teruggestuurd. Levering was snel, mooie overzichtelijke site en goedkoper. Zeer betrouwbaar.

Aanbeveling: Ja

10

21 augustus 2020

Snel en goed.

Prima afhandeling.

Aanbeveling: Ja

10

21 augustus 2020

Heerlijk snel in huis!

Goede prijs, snel geleverd!

Aanbeveling: Ja

10

21 augustus 2020

Super goed

Goede service, snelle levering en erg oplettend!

Aanbeveling: Ja

10

21 augustus 2020

Een zeer prettige en betrouwbare firma!

Ik wilde 2 beha's kopen op de website van JustUnderwear. Om te controleren of deze ook werkelijk op voorraad waren, werd ik op een zeer prettige wijze te woord gestaan door de klantenservice. Op alle verdere vragen kreeg ik ook een goed antwoord enz.
Toen ik (de volgende dag al!) de beha's thuisgestuurd kreeg, bleek de pasvorm toch niet zo goed voor mij te zijn. Dus retourneerde ik ze.
Per omgaande (!!) kreeg ik mijn geld terug.....!!
Dat noem ik nog eens service. Volgende keer graag weer!

Aanbeveling: Ja

10

21 augustus 2020

Uitstekend

Uitstekend, snel, accuraat voor een scherpe prijs. Dit was mijn 4e probleemloze bestelling.
Enige maar om geen 100% score te geven: Jammer dat je geen account kan aanmaken zodat bestellen nog makkelijker wordt.

Aanbeveling: Ja

9

20 augustus 2020

Snelle levering

Duidelijke omschrijving,mooie acties

Aanbeveling: Ja

9

20 augustus 2020

gewoon goed.

Netjes op tijd ontvangen,leuke prijs.ik ben tevreden.Thanks.

Aanbeveling: Ja

10

20 augustus 2020

Waar voor weinig geld

Vlotte levering.

Artikel als te verwachten

Aanbeveling: Ja

10

20 augustus 2020

Prima

Lekker snel bezorgd.
Goede eerste ervaring

Aanbeveling: Ja

10

20 augustus 2020

Prima en snelle levering

Perfect product en snel geleverd

Aanbeveling: Ja

9

17 augustus 2020

Prima!

Goede webshop, probleemloze bestelling en snelle levering - zeer tevreden.

Aanbeveling: Ja

10

17 augustus 2020

Heel goed, zeker aan te bevelen.

Snelle levering, goed verzorgd en netjes verpakt, als een brievenbus pakketje, dus we hoefde er niet voor thuis te blijven.

Aanbeveling: Ja

10

17 augustus 2020

niks op aan te merken!

prima service

Aanbeveling: Ja

10

15 augustus 2020

Snelle en correcte levering , goede prijs

Prima

Aanbeveling: Ja

10

13 augustus 2020

Goedkoop en snel

Snelle levering en mooie aanbieding

Aanbeveling: Ja

10

11 augustus 2020

Ben zeer tevreden met de aankoop.

Goede kwaliteit van underwear

Aanbeveling: Ja

10

10 augustus 2020

snelle service

Mooi en van goede kwaliteit!

Aanbeveling: Ja

10

10 augustus 2020

Snel en goed

Zoals de titel al zegt: snel geleverd en goed product.
Meestal worden t-shirts los geleverd in een zak, deze werd geleverd inclusief kledinghanger.

Aanbeveling: Ja

10

10 augustus 2020

Prima

In de middag besteld en de volgende dag in huis.

Aanbeveling: Ja

10

8 augustus 2020

Goede prijs en snelle levering

De site is overzichtelijk. Prijzen zijn aantrekkelijk,levering reeds de volgende dag. Goede communicatie.

Aanbeveling: Ja

10

8 augustus 2020

prima site en vlot in huis

ruime keus, duidelijke foto's. prima service

Aanbeveling: Ja

10

7 augustus 2020

Snelle en correcte levering

Mooi product en correcte snelle levering

Aanbeveling: Ja

8

7 augustus 2020

Snel verzonden

Product snel verzonden

Aanbeveling: Ja

9

6 augustus 2020

Perfect

Perfecte en snelle levering van de gevraagde artikelen, zoals altijd

Aanbeveling: Ja

10

4 augustus 2020

alles is in orde en vlugge bediening

idem

Aanbeveling: Ja

10

4 augustus 2020

top

Snel afhandeling
uitstekend service en precies wat er besteld is

Aanbeveling: Ja

10

3 augustus 2020

Zeer goed en correct

Doen wat ze zeggen.

Aanbeveling: Ja

10

3 augustus 2020

Zeer tevreden

heb voor het eerst een bestelling bij ze geplaatst en had het de volgende dag al binnen . Ben zeer tevreden .

Aanbeveling: Ja

10

3 augustus 2020

Geweldige service

Bestellingen worden razendsnel geleverd. Zelfs ruilen zonder eerst te retouren was mogelijk. Het juiste voorbeeld hoe een webwinkel hoort te werken.

Aanbeveling: Ja

9

3 augustus 2020

Leuke collectie goede service

reageert snel bij vragen

Aanbeveling: Ja

10

31 juli 2020

fantastisch

Zeer goede kwaliteitsvolle producten

Aanbeveling: Ja

10

31 juli 2020

Keurige verwerking van mijn bestelling en snelle bezorging.

hetzelfde als bovenstaande.

Aanbeveling: Ja

10

27 juli 2020

Vlot verloop

Vond dat ik mijn bestelling zeer vlug had

Aanbeveling: Ja

10

26 juli 2020

Tevreden klant

goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Aanbeveling: Ja

8

26 juli 2020

Geweldig

Snelle levering en goed verpakt en verzorgd

Aanbeveling: Ja

10

25 juli 2020

Waar voor je geld en correcte levering.

Mooi afgeprijsd Speedo badpak gekocht en snelle correcte levering. Ben er blij mee.

Aanbeveling: Ja

8

25 juli 2020

Goede ervaring!

Perfecte panty voor mooie prijs, snel verzonden!

Aanbeveling: Ja

10

23 juli 2020

Snelle bezorging en netjes verpakt product.

Het product werd snel bezorgd en de verpakking was klein genoeg voor de brievenbus (dus geen onbenullig grote doos).

Aanbeveling: Ja

10

21 juli 2020

Bijzonder snelle service

Een dag na mijn bestelling lag er een pakje in de brievenbus.
Gelukkig een pakje dat gewoon in de bus paste. (Eerder die week kreeg ik door een ander bedrijf één beha opgestuurd in een doos waar ook een paar schoenen in had gekund. Dat moest ik dus weer elders gaan ophalen.)

De kwaliteit en de maat klopten met de foto’s en beschrijving op de website.

Aanbeveling: Ja

10

20 juli 2020

Vlotte correcte levering

Een snel werkend, correct leverend bedrijf met kwaliteitsproducten

Aanbeveling: Ja

10

20 juli 2020

Prima

Fijne website, goede service en snelle levering.

Aanbeveling: Ja

9

19 juli 2020

Top

Bij de levering ging wat fout en JustUnderwear heeft direct een nieuwe levering gestuurd zonder dat er er zelf om te vragen, super service.

Aanbeveling: Ja

10
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier