Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
3714 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: 5 juni 2021

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 24
E: service@hom.store

30 juni 2014

lekker stof,
mooie kleuren,
juiste pasvorm meer keuze uit kleuren en bedrukkingen.

Aanbeveling: Ja

9

30 juni 2014

Alles perfect geleverd en snel!

Aanbeveling: Ja

10

29 juni 2014

9 De volgende dag was mijn bestelling al binnen. Bedankt voor de snelle afhandeling, een echte aanrader.

Aanbeveling: Ja

10

26 juni 2014

Alleen maar positief. Snelle gratis levering. Gewoon in de brievenbus. Helemaal top! Volgende keer weer!

Aanbeveling: Ja

10

25 juni 2014

Aanbeveling: Ja

8

23 juni 2014

Aanbeveling: Ja

10

23 juni 2014

Prima ondergoed - en Levering

Aanbeveling: Ja

7

23 juni 2014

snelle en correcte levering

Aanbeveling: Ja

10

20 juni 2014

Snelle levering, goede website Nog meer keuze bieden, bijzondere merken en modellen toevoegen

Aanbeveling: Ja

10

19 juni 2014

Snelle levering. Product van goede kwaliteit. Goede informatie na plaatsing van de bestelling. Een keurmerk, zodat je vooraf meer vertrouwen hebt in het bedrijf. Nu was het een beetje gokken.

Aanbeveling: Ja

8

19 juni 2014

De bestelling was snel geleverd, goede en duidelijke website. Prima service.

Aanbeveling: Ja

9

19 juni 2014

Alles prima een snel

Aanbeveling: Nee

10

19 juni 2014

De bestelling via internet is zeer gemakkelijk, goede site.
Levering en communicatie rondom aflevering is goed.
Zeer positief, ik had de verkeerde maat besteld, kon na telefonisch contact het product terugsturen, waarna ik de juiste maat zou ontvangen.
De retourzending is helaas niet aangekomen bij JustUnderwear, toch hebben zij mij het artikel in de juiste maat gestuurd, dat is klasse en voor mij een reden om zeer zeker meer bij hen te bestellen!

Aanbeveling: Ja

10

19 juni 2014

Very good service. I got my pachage delivered at my neighbour but that is post nl fault. Despite that it was very quick delivery Maybe to provide an option for receiving the package on a request so the client can track it and makes sure he is notified forthe deluvery, instead of the only one option to be delivered by normal post

Aanbeveling: Ja

9
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier