Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
2972 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Gisteren

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 24
E: service@hom.store

18 januari 2019

Ja

Aanbeveling: Ja

10

18 januari 2019

goede website: veel informatie over product, efficiënt koopproces; snelle en correcte levering.

Aanbeveling: Ja

10

18 januari 2019

Zeer snelle levering! Topkwaliteit aan topprijzen!!! Ik kom hier zeker opnieuw shoppen.

Aanbeveling: Ja

10

18 januari 2019

Duidelijke website, snelle levering!

Aanbeveling: Ja

10

18 januari 2019

Aanbeveling: Ja

10

17 januari 2019

Bestelling correct en snel geleverd Post.nl werkt niet zo correct. 3 dagen na aangegeven datum en tijdstip pakje pas terecht.

Aanbeveling: Ja

9

15 januari 2019

Aanbeveling: Ja

8

15 januari 2019

Wat je mag verwachten voor een eenvoudig bestelling Maar de verschillende kledingstukken eenvoudiger te vinde.

Aanbeveling: Ja

6

15 januari 2019

Bestelling snel geleverd en retouren netjes afgehandeld!!!

Aanbeveling: Ja

10

15 januari 2019

Aanbeveling: Ja

10

15 januari 2019

Zeer snelle levering!
Ook een advies gekregen!
Retour is makkelijk!
Vriendelijke mensen!
Ik ga er zeker nog een keer bestellen!

Aanbeveling: Ja

10

13 januari 2019

Aanbeveling: Ja

9

13 januari 2019

Aanbeveling: Ja

9

11 januari 2019

Doet precies wat ze beloven.

Aanbeveling: Ja

10

11 januari 2019

Goed, snel en betaalbaar

Aanbeveling: Ja

9

11 januari 2019

Aanbeveling: Ja

9

9 januari 2019

Snelle levering, en fijn contact over omruiling.
Goede service!

Aanbeveling: Ja

10

9 januari 2019

Net als voorgaande keren correcte en snelle levering n.v.t.

Aanbeveling: Ja

10

8 januari 2019

Zeer tevreden over de levering. Mooie merken.

Aanbeveling: Ja

10

7 januari 2019

Alles was ok

Aanbeveling: Ja

9

7 januari 2019

Aanbeveling: Ja

10

5 januari 2019

Aanbeveling: Ja

7

4 januari 2019

Prima service

Aanbeveling: Ja

10

2 januari 2019

Top

Aanbeveling: Ja

9

1 januari 2019

Veel keuze

Aanbeveling: Ja

7

31 december 2018

Items besteld waarna ik een bevestiging ontving van de bestelling en aansluitend voor het versturen van de producten. En ik kreeg het netjes via brievenbuspost in de bus. Niks aan op te merken.

Aanbeveling: Ja

8

30 december 2018

snelle levering, geen verzendkosten

Aanbeveling: Ja

9

30 december 2018

Goede collectie en snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

30 december 2018

Snelle bestelling en levering

Aanbeveling: Ja

10

28 december 2018

Duidelijke site. Snelle levering gedeelte retour : correcte terugbetaling !

Aanbeveling: Ja

10

28 december 2018

Aanbeveling: Ja

8

28 december 2018

Voldoende voorraad, snelle levering. Bij retour ook direct bericht met retourlabel etc. Rekening gelijk aangepast met de melding dat de nieuwe betaallink wordt toegezonden zodra de retourartikelen ontvangen zijn. Kortom, alles snel en duidelijk. Prima service. Tot nu toe geen.

Aanbeveling: Ja

10

25 december 2018

Perfecte service en contact over foutieve prijs bij een artikel.

Aanbeveling: Ja

10

22 december 2018

Snelle levering, goede prijs, goede kwaliteit. Niks te klagen alleen maar positief Geen :)

Aanbeveling: Ja

10

21 december 2018

Correcte toelichting middels een handgeschreven bijgevoegd briefje omtrent een afwijkende verpakking.
Top!!!

Aanbeveling: Ja

9

18 december 2018

geen geen hoge kosten berekenen voor achteraf betalen
black friday deal was een dure deal

Aanbeveling: Nee

Reactie van HOM.store:

Beste,

Wij doen altijd ons best om transparant te zijn in de prijsopbouw om tot de beste deal te komen. Achteraf betalen is voor ons een dure betaalmethode waarvoor wij de kosten doorberekenen. De kosten hiervoor geven we vooraf aan zodat je zelf kunt bepalen of je deze optie wel of niet wilt gebruiken met de daarbij behorende kosten. Deze kosten worden nogmaals genoemd in het besteloverzicht voordat je kunt overgegaan tot aankoop om misverstanden te voorkomen en ontvang je dit overzicht daarna nogmaals per email. Wanneer je deze kosten niet wilt betalen is een van de andere betaalopties een betere keuze, waardoor je natuurlijk ook een betere deal kunt sluiten.

Met vriendelijke groet,
Team Just Underwear

4

16 december 2018

Goede website .werd op de hoogt e gehouden van mijn bestelling.

Aanbeveling: Ja

9

15 december 2018

Aanbeveling: Nee

10

15 december 2018

Correcte levering en goed verpakt. Pakje lag gewoon aan de voordeur. Kans op diefstal wordt daarmee vergroot.

Aanbeveling: Ja

8

15 december 2018

Prijs, kwaliteit en service zijn uitstekend

Aanbeveling: Ja

10

15 december 2018

Snelle service, correcte afhandeling Houden zo!

Aanbeveling: Ja

10

15 december 2018

Snelle en goede bezorging, top

Aanbeveling: Ja

9

14 december 2018

Aanbeveling: Ja

8

14 december 2018

Zeer klantvriendelijk ! Geen enkel

Aanbeveling: Ja

10

14 december 2018

Snel, leuke aanbieding en begrijpelijk. Voor herhaling vatbaar.

Aanbeveling: Ja

10

14 december 2018

snelle levering.

Aanbeveling: Ja

10

14 december 2018

Aanbeveling: Ja

10

14 december 2018

Snelle levering, scherpe prijzen! Bijhouden social media: instagram/twitter en uitbreiding assortiment!

Aanbeveling: Ja

10

14 december 2018

Aanbeveling: Ja

8

14 december 2018

Goede communicatie. Bestelde artikelen waren niet allemaal op voorraad. Goede suggestie voor alternatief. -

Aanbeveling: Ja

10
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier