Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
3113 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Gisteren

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 24
E: service@hom.store

13 maart 2019

snel en netjes geleverd

Aanbeveling: Ja

10

13 maart 2019

Snelle levering, levering van de juiste producten en een veilige betaling.

Aanbeveling: Ja

10

12 maart 2019

JustUnderwear doet wat het beloofd! -

Aanbeveling: Ja

10

11 maart 2019

Alles is prima Een zoekfuctie op de website zou een goede verbetering zijn.
Op mijn telefoon zie ik dat niet!.
Met de computer heb ik nog niet gekeken!.

Aanbeveling: Ja

10

11 maart 2019

Snelle levering, goede kwaliteit en veel keus.

Aanbeveling: Ja

9

10 maart 2019

Aanbeveling: Ja

10

9 maart 2019

Aanbeveling: Ja

8

9 maart 2019

Snelle levering

Aanbeveling: Ja

9

8 maart 2019

Aanbeveling: Ja

8

8 maart 2019

Nette prijzen, vlotte levering. Zeker aan te bevelen webshop.

Aanbeveling: Ja

10

8 maart 2019

Al voor de 2de x besteld perfeckt en als brievenbus post kan niet beter

Aanbeveling: Ja

10

5 maart 2019

Snelle levering, goede prijs kwaliteit, vlotte communicatie

Aanbeveling: Ja

10

5 maart 2019

Aanbeveling: Nee

8

5 maart 2019

Aanbeveling: Ja

7

4 maart 2019

ruiling voor grotere maat kon niet, wel is er meegekeken naar een andere gelijkende zwembroek en een voorstel gedaan. Heel netjes!

Aanbeveling: Ja

10

4 maart 2019

Snel en correct afgehandeld

Aanbeveling: Ja

10

3 maart 2019

Vlotte afhandeling bestelling.
Spullen netjes verpakt, bestelling was snel binnen.
Binnen een paar klikken weer voldoende ondergoed in huis!!

Aanbeveling: Ja

10

2 maart 2019

Goede prijs, snelle levering -

Aanbeveling: Ja

10

1 maart 2019

Goede prijs / Snel geleverd / zo verpakt dat het makkelijk door de brievenbus kan.

Aanbeveling: Ja

8

1 maart 2019

Snelle levering. Goede verpakking. Prima!

Aanbeveling: Ja

9

28 februari 2019

Aanbeveling: Ja

8

26 februari 2019

Snelle levering Retourkosten.ik heb 2 orders op advies van Just underware samen in 1 pakket terug gestuurd.Moest wel 2 x retour kosten betalen.Dat vind ik niet juist.

Aanbeveling: Ja

Reactie van HOM.store:

Wij bieden in Nederland de optie om achteraf betalen. Bij achteraf betalen zijn de retourkosten €2,95 per order indien deze in zijn geheel wordt teruggestuurd. Hiermee proberen we mensen te motiveren om bewust na te denken over hun bestelling en alles in 1 order te plaatsen, zodat er niet meerdere pakketten verzonden hoeven te worden. Zo voorkomen we onnodige kosten en houden we de belasting op het milieu beperkt. Daarmee blijft webwinkelen voor iedereen toegankelijk, leuk en betaalbaar. Deze mogelijke kosten geven wij van te voren duidelijk aan. Omdat het hier om 2 orders gaat die in zijn geheel zijn teruggestuurd, wordt daarom dus ook volgens de gemaakte afspraken 2x €2,95 in rekening gebracht.

Met vriendelijke groet,
Just Underwear

5

25 februari 2019

Mooie keus aan Andrew Christian Massive slips. Prettig dat verzending als brievenbuspost mogelijk is.

Aanbeveling: Ja

10

23 februari 2019

Snelle levering

Aanbeveling: Ja

9

23 februari 2019

Scherpe prijsstelling en werkt zoals t hoort. Bestellen, bevestiging van ontvangst van bestelling, bericht van verzending. Klaar !

Aanbeveling: Ja

10

22 februari 2019

Aanbeveling: Ja

6

22 februari 2019

Juiste maatvoering, eenvoudig snel bestellen en prompte levering door de brievenbus

Aanbeveling: Ja

9

22 februari 2019

Alles

Aanbeveling: Ja

10

18 februari 2019

Snelle service! Juiste maten...

Aanbeveling: Ja

10

17 februari 2019

Aanbeveling: Ja

9

17 februari 2019

top

Aanbeveling: Ja

9

16 februari 2019

Aanbeveling: Ja

7

16 februari 2019

Aanbeveling: Ja

10

15 februari 2019

Aanbeveling: Ja

10

14 februari 2019

Aanbeveling: Ja

9

14 februari 2019

Aanbeveling: Ja

9

12 februari 2019

Aanbeveling: Ja

10

12 februari 2019

Meestal vlotte service en snelle reacties op mails. De laatste bestelling was perfect en snel. Ditmaal kreeg ik de juiste kleuren die ik gevraagd had. Bij de vorige bestelling kreeg ik een foutieve kleur toegezonden, zodat ik een nieuwe bestelling moest doen om uiteindelijk de juiste kleuren te ontvangen.

Aanbeveling: Ja

8

12 februari 2019

goed verpakt, snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

11 februari 2019

Ruim assortiment en snelle levering

Aanbeveling: Ja

10

10 februari 2019

Aanbeveling: Ja

8

10 februari 2019

Snel en correct.

Aanbeveling: Ja

10

9 februari 2019

Ik had vier Falke sokken gekocht. Na de eerste wasbeurt ontstond er een gat in de sok op de naad. Ik meldde dit aan JustUnderwear en krijg nu geheel gratis een nieuw paar sokken. Echt een superservice. Dank.

Aanbeveling: Ja

10

8 februari 2019

Alles prima op tijd en netjes afgeleverd

Aanbeveling: Ja

10

8 februari 2019

Snelle levering

Aanbeveling: Ja

Reactie van HOM.store:

Hallo Maxime,

De actie voor Sloggi is 2+1 Gratis = 33% korting.

De actie wordt dus altijd voor je toegepast met 33% korting op elk besteld artikel, onafhankelijk van het bestelde aantal en welke combinatie je maakt. Wel zo makkelijk.

De slips die je besteld hebt kosten normaal 14,95 en deze heb je nu dus voor 9,95 per stuk kunnen aanschaffen. De actie is dus gewoon voor je toegepast.

Als er nog onduidelijkheden zijn kun je altijd contact opnemen met onze helpdesk, dan helpen we je graag verder.

Met vriendelijke groet,
Team Just Underwear

9

8 februari 2019

Goed en snel
Ook keurig en snel met retour
Een prima online bedrijf

Aanbeveling: Ja

10

8 februari 2019

Aanbeveling: Ja

9

5 februari 2019

ZEER snelle levering.
Er was een foutje in een geleverde onderbroek ( naad was los) en deze is onmiddellijk vervangen door andere.

Aanbeveling: Ja

10

5 februari 2019

Goede prijs en snelle levering!

Aanbeveling: Ja

10

5 februari 2019

Producten ontvangen volgens bestelling binnen afgesproken tijd. Verpakking iets te groot voor brievenbus. Daardoor kans op beschadiging ( gelukkig nu niet)

Aanbeveling: Ja

8
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier