Klantbeoordelingen

Totaal score
9.1
3714 beoordelingen
98% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: 5 juni 2021

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 085 - 401 44 24
E: service@hom.store

19 juni 2020

Super online winkel.

Alles prima in orde, mijn bestelling kwam super snel thuis aan, netjes verpakt.

Aanbeveling: Ja

10

19 juni 2020

Snel en keurig geleverd

Mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste bestelling bij deze winkel.
Nergens zo'n ruime keus in modellen van HOM.
Dik tevreden!

Aanbeveling: Ja

9

19 juni 2020

Perfect

Besteld en de volgende dag al in huis, perfect!

Aanbeveling: Ja

9

18 juni 2020

Top snel binnen keurig verzorgt

Geen op of aanmerkingen

Aanbeveling: Ja

10

18 juni 2020

Goed

Goed

Aanbeveling: Ja

8

16 juni 2020

Besteld voor mijn schoonmoeder.

Prima.

Aanbeveling: Ja

8

16 juni 2020

keurig geregeld

De ene dag besteld de volgende dag bezorgd met goede berichtgeving per mail

Aanbeveling: Ja

10

16 juni 2020

Cijfer 10 omdat levering geheel volgens afspraak verliep.

Cijfer 10 omdat levering geheel volgens afspraak verliep.

Aanbeveling: Ja

10

16 juni 2020

Prima

Gewoon prima in orde.

Aanbeveling: Ja

8

15 juni 2020

Mooie prijs goede service

zoals ik had verwacht super

Aanbeveling: Ja

9

15 juni 2020

Top zeer snelle levering

Besteld en de volgende dag in huis. Geen corona smoes. Top

Aanbeveling: Ja

10

13 juni 2020

Correct en snel !

Vlotte communicatie en snel ! Super fijn

Aanbeveling: Ja

10

13 juni 2020

Snelle levering

Juiste maat

Aanbeveling: Ja

10

13 juni 2020

Goed en persoonlijk geholpen

Netjes en vriendelijk te woord gestaan. Fijn vind ik dat het geen onpersoonlijk groot bedrijf lijkt te zijn, waar nog echte aandacht is voor de klant/wat zij zoekt. Extra leuk vond ik dat er even in het magazijn werd gekeken of de stof van de bh waar ik belangstelling voor had wel zacht was.

Aanbeveling: Ja

10

12 juni 2020

Verzorgd

Snel

Aanbeveling: Ja

10

12 juni 2020

Zowel bestelling als levering zoals omschreven

Alles duidelijk en correct afgehandeld. Klein puntje voor verbetering was dat het pakketje in de brievenbus kon. Doos was hiervoor te groot maar gelukkig was er iemand thuis om het pakketje te kunnen aannemen van de postbode.

Aanbeveling: Ja

9

12 juni 2020

Vlot en netjes bezorgd.

Snelle levering.

Aanbeveling: Ja

10

12 juni 2020

Fan!

Supersnelle levering en fijne artikelen :)

Aanbeveling: Ja

10

11 juni 2020

Top

Handige site, makkelijk bestelproces en snelle levering.

Aanbeveling: Ja

10

10 juni 2020

Goedkoop en snelle levering

Via brievenbuspost zeer snel geleverd gekregen. Allereerst geselecteerd op de prijs die goedkoop was. Zeer tevreden over afwikkeling, ook via mail.

Aanbeveling: Ja

10

9 juni 2020

was heel pisitief

in tijden van corona hebben jullie mij heel goed voortgeholpen , zeker voor herhaling vatbaar, dank u

Aanbeveling: Ja

8

8 juni 2020

goede kwaliteit product en sneller geleverd dan aangegeven.

goed

Aanbeveling: Ja

10

8 juni 2020

Heel mooi

Mooi en netjes ontvangen

Aanbeveling: Ja

10

8 juni 2020

Prima producten en goede communicatie

Schiesser producten aangeschaft die zo goed waren dat ik snel daarna 2e bestelling heb geplaatst. Helaas waren de levertijden veel langer dan aangegeven. In een uitgebreide reactie heeft JustUnderwear uitgelegd dat de corona lockdown voor veel problemen heeft gezorgd met lange levertijden als gevolg. JustUnderwear geeft aan dat ze hun processen inmiddels hebben aangepast aan de nieuwe situatie. Persoonlijk ervaar ik zo'n uitgebreide uitleg als erg positief.

Aanbeveling: Ja

9

8 juni 2020

Prima levering

Prima levering

Aanbeveling: Ja

8

8 juni 2020

Super snelle verwerking en verzending

Beetje sceptisch in deze Corona tijden iets te bestellen maar een dag later al geleverd ! En dan na een bestelling op zondag ! Super service !

Aanbeveling: Ja

10

7 juni 2020

Snelle levering

Een snelle levering, netjes afgeleverd! Top!

Aanbeveling: Ja

10

7 juni 2020

Keurig

Uitstekend

Aanbeveling: Ja

10

7 juni 2020

Top

Prima bedrijf! Vlotte levering

Aanbeveling: Ja

8

6 juni 2020

Snel het juiste kwaliteitsproduct HO 1

Al vele malen bestellingen naar tevredenheid ontvangen

Aanbeveling: Ja

10

6 juni 2020

Uitstekend

Voor een oudere,bejaarde vrouw als mij is er bijna geen winkel meer waar ik kan gaan voor het kopen van mijn bh.

Echter mijn kleinzoon wijst mij de weg online en ik kan iedereen aanbevelen om hier te kopen.
Snelle service , makkelijke website en menu, goed betaling systeem. Snelle levering.

Zeer tevreden.

Aanbeveling: Ja

10

5 juni 2020

Duidelijk, snel en goede kwaliteit!

Prettig bestellen, snelle levering en kwalitatief goede producten.

Aanbeveling: Ja

10

5 juni 2020

Goed

Het bestelde kwam snel en netjes verpakt in huis

Aanbeveling: Ja

8

5 juni 2020

Zitten goed

De levering was zeer snel

Aanbeveling: Ja

10

4 juni 2020

Keurige afhandeling

Ik bestelde voor de eerste keer, Hom ondergoed en zwembroek. Keurig tijdig geleverd. Leuk hoor in ons eigen land.

Aanbeveling: Ja

8

4 juni 2020

Meer dan voortreffelijke service

Een eerste klas webwinkel met uitstekend assortiment en meer dan voortreffelijke service.

Aanbeveling: Ja

10

4 juni 2020

Doen wat ze zeggen

Doen wat ze zeggen

Aanbeveling: Ja

10

4 juni 2020

wat gooooeeeeeeeed

Het zit echt super, En ben er blij mee.

Goede pasvorm en goede stof.
Al met al heerlijk

zit top met dragen.

echt een aanrader.

Aanbeveling: Ja

10

4 juni 2020

Toppie

Sokjes besteld, eindelijk sokken gevonden die blijven zitten. Dus dat is super fijn!
Levering lekker snel.

Ze zijn wel aan de prijs vind ik. Heb intussen 7 paar besteld dus dat tikt aardig aan.

De sokjes vallen groot uit!

Aanbeveling: Ja

9

2 juni 2020

Super

Alles snel en super goed geregeld.
Bedankt voor uw goede zorg.

Aanbeveling: Ja

10

1 juni 2020

Prima en snel

Ik ben goed geholpen. Maak er zeker nog n keer gebruik van.

Aanbeveling: Ja

8

1 juni 2020

Snelle en vlotte levering

Ene dag bestelt de volgende dag in huis. Fantastisch!!

Aanbeveling: Ja

10

31 mei 2020

Goede snelle service

Gewoon goed

Aanbeveling: Ja

10

31 mei 2020

Goede services

Het assortiment is groot de verzend en retour wijze uitstekend.
En de bereikbaarheid plus vriendelijkheid van de klantenservice is uiterst tevreden

Aanbeveling: Ja

8

29 mei 2020

Top!!

Snel in huis!!

Aanbeveling: Ja

10

28 mei 2020

Keurig verpakt en verstuurd

Goed

Aanbeveling: Ja

8

28 mei 2020

Prima service

Correct geregeld en snel. Juiste producten, blij mee!

Aanbeveling: Ja

10

28 mei 2020

Goed, snel en niet duur.

Minder duur dan bij andere webshops voor dezelfde kwaliteit, snel geleverd. Ik blijf hier echt wel shoppen!

Aanbeveling: Ja

10

28 mei 2020

Goede snelle service (levering)

Duidelijke site met ruime keuze!

Aanbeveling: Ja

10

27 mei 2020

Super

Keurig verpakt in de originele doosjes.

We hebben er al vaker besteld.

Aanbeveling: Ja

10
KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier